реклама

реклама

Черкаське автомобільне підприємство «Богдан» відмовилося збирати одну з найбільш продаваних моделей АвтоВАЗу – модель Lada Granta. Про це йдеться на сайті «Три педали».


Річна програма з випуску Lada Granta на заводі «Богдан» у Черкасах мала становити близько 50 000 автомобілів. Очевидно, сторони не змогли домовитися в певних питаннях, тому що в прес-службі Волзького автозаводу повідомили, що «рішення про постачання складальних комплектів Lada Granta компанії« Богдан »АвтоВАЗом не було ухвалене».

Натомість український автомобільний концерн домовився з американською компанією Shell про постачання 300 тисяч літрів мастильних матеріалів підприємству сервісної мережі «Богдан-Авто Холдинг» і вирішив питання щодо збирання китайського аналога південнокорейського Hyundai iX35 – моделі JAC S5 і седана JAC J5. Вже в листопаді цього року в Україні стартує виробництво вказаних моделей у повному циклі. Керівництво «Богдану» планує щорічно випускати 15 000 автомобілів, що майже на чверть перевищить торішній показник компанії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100