реклама

реклама

Екс-мер Черкас заявив про погрози на адресу його дружини

Екс-мер Черкас заявив про погрози на адресу його дружини

Міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич заявляє, що голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб причетний до залякування його дружини. Про це він написав учора в соцмережі «Фейсбук».

«Если в течении 15 минут не закроешь магазин, ты узнаешь, кто мы такие!» - саме таку погрозу висловив моїй дружині Анжелі чоловік, який представився начальником Податкової інспекції м. Черкаси.

Близько 15.30 чоловік зателефонував у магазин «Марель», що на Чигиринській, 15. Представився Байбузом Юрієм Михайловичем, начальником ДПІ міста Черкаси. Уточнив у дівчини-продавця, чи дійсно власником магазину є Одарич Анжела Августинівна, і передав, щоб Анжела терміново з ним зв'язалася.

Анжела сьогодні була вдома і, отримавши повідомлення, зателефонувала за вказаним номером мобільного телефону. Байбуз (чи особа, яка ним назвалася) наказав закрити магазин і в понеділок з «усіма документами» з'явитися до нього», — переповів історію Сергій Олегович.

«Пане Тулубе, невже ви щиро вірите, що вам вдасться мене залякати такими дзвінками? Чи викликами в прокуратуру у п'ятницю пообіді? Чи закриттям магазину? Обіцяю вам одне – за все доведеться відповісти. І вам, і вашим виконавцям. Ви перейшли межу», — підсумував Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100