реклама
Sucurity Police

реклама

Нині у КП «Черкасителектротранс» є дві нагальні проблеми: заміна шин перед зимою та капітальний ремонт контактної мережі. Минулого тижня тут вперше за 15 років повністю погасили борги із виплати заробітної плати. Про це розповів директор КП «Черкасителектротранс» Петро Кучер.


За словами Кучера, востаннє контактна мережа зазнавала ремонту більше 10 років тому.

На сьогодні КП «Черкасиелектротранс» вже направило частину коштів на шини, що підтверджує подання заявки на проведення тендерних процедур для закупівлі 158 шин на тролейбуси. Стосовно мережі, то загалом нам потрібно замінити 20 опор та 25,8 км контактної мережі. За рахунок матеріалів, придбаних у минулому році, сьогодні вже міняється 9 км мережі, – зазначає Петро Кучер.

За його словами, також у тролейбусному парку запланований ремонт профілакторію для технічного обслуговування тролейбусів і повна диспетчеризація тролейбусного парку.

– Обладнання тролейбусів GPS-навігаторами дозволить запровадити автоматичний облік пасажирів, змоделювати необхідну кількість транспорту для кожного міського маршруту, оптимізувати графік руху всього громадського транспорту міста. І, зрештою, це дозволить тролейбусному парку заробляти кошти на перевезеннях пасажирів і стати конкурентоздатним підприємством на ринку, – впевнений Кучер.

За словами Петра Кучера, за рік його керівництва підприємство «піднялося на ноги».

– За рік нам вдалося зробити дуже багато. Зокрема, призупинити зростання боргів до ПФУ, нарахування штрафів та пені, що утворилися, починаючи  з 2004 року. Крім того, вдалося збалансувати дохідну і  витратну частину бюджету  підприємства і забезпечувати її виконання. Вдалось збільшити обсяги виручки на лінії, хоча, зазвичай, у літні часи вона знижується, – цитує Петра Кучера Черкаський прес-клуб реформ.

Також він зазначив, що на початку 2013 року було запроваджено реформування всього підприємства, спрямовану на покращення надання послуг з перевезення.

Ми почали із покращення зовнішнього та внутрішнього вигляду тролейбусів: перефарбували і відремонтували всі тролейбуси, перемили всі салони, відремонтували  аварійні сидіння, забезпечили кожен тролейбус обігрівачем. На всіх зупинках тепер  є  розклад руху тролейбусів, – сказав Кучер.

Про це інформує прес-клуб реформ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100