реклама
Sucurity Police

реклама

Депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» і невизнаний переможець парламентських виборів по округу №194 Микола Булатецький переконаний, що в. о. мером Черкас Віктором Білоусовим керує черкаський губернатор Сергій Тулуб. Про це Микола Іванович повідомив в коментарі «Прочерку».

При цьому опозиціонер зауважив, що знає Білоусова давно, тож не помічав у його поведінці особливих змін після призначення на посаду в. о. мера Черкас.

– Я мав з ним останнім часом три розмови. Він не викликає в мене антипатії. У нього можуть бути ефективні кроки. Але Віктор Федорович може і підслужити. От зараз зрозуміло, що ним керує Сергій Тулуб. Для мене Білоусов досвідчений політик. Але будучи таким, він не повинен співпрацювати з Валентиною Жуковською (почесний президент ПАТ «Азот», конкурент Булатецького по округу – ред.), – зазначив Микола Булатецький. – Нам треба всією громадою зараз атакувати Білоусова. Просто ставити йому запитання: «Ви ж критикували Одарича (екс-мер – ред.). То що вам зараз заважає облаштувати місця відпочинку і зробити дороги? Що заважає виступити зі своєї позицією стосовно трагічного ДТП за участі регіонала Вадима Берези?

За словами Миколи Булатецького, сам він намагається вирішити багато питань на користь міста, виступаючи на сесіях, або через індивідуальні розмови з депутатами.

– Он регіонала Ігоря Мельникова на набережній спіймав, Артура Савіна якось зустрів. Я їх питаю: хлопці, ну в чому я неправий? Дороги інтенсивно ремонтуються? Ні! Хто винен? Білоусов і його заступник Павло Карась! Що ж не реагуєте? А подивіться який парк біля річкового вокзалу! Там же стільки коштів виділяли, а зараз всі дерева засохли, – перелічив міські проблеми Булатецький. – Тож моя позиція – не мовчати. А Віктор Білоусов, сподіваюся, що робитиме позитивні кроки. От лише команда в нього… Вона сформована так, що там далеко не всі хочуть робити позитивні кроки…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100