реклама
Sucurity Police

реклама

Привітати президента Віктора Януковича з днем народження 9 липня збирається ледь не половина Верховної Ради й увесь губернаторський склад. Про це пишуть "Вести", нагадуючи, що Янукович відзначить свій 63-й день народження на держдачі "Зоря" біля селища Форос у Криму, яка в часи СРСР вона була літньою резиденцією Михайла Горбачова.

"На день народження такого рангу не запрошують. Депутати між собою домовляються, у кого є бажання й можливість полетіти", - сказав газеті "регіонал" Віктор Тихонов.

"Буде дуже велика делегація. Не тільки з нашої фракції. Із Компартії будуть люди, мажоритарники, опозиціонери. Скидаємося всі разом на подарунок… Одна-дві людини говорять тост, випиваємо по стакану шампанського і розходимося", - додав він.

Для депутатів із Києва замовлений чартерний рейс у Бельбек. Оплатять його з партійної каси, розповів "регіонал" Михайло Чечетов.

Рідна фракція Януковичу приготувала "символічний подарунок" – історичну книгу про православну Русь.

Екс-губернатор Вінничини, регіонал Микола Джига, як правило, вітає Януковича у телефонному режимі, але вже приготував окремий подарунок президенту.

"При зустрічі подарую збірник віршів Расула Гамзатова. Відкрив для себе Редьяра Кіплінга. Янукович теж їх полюбив і вчить вірші Кіплінга. Це тренує пам'ять. Тому подарую йому кілька збірників", - поділився Джига.

Ганна Герман торік написала гімн президента й піднесла гілку лавра. Цього року обіцяє знову здивувати іменинника своїм віршем.

"Щось напишу. Але в мене це буває в останній день", - сказала Герман. Полетить вона до Криму разом із командою голови Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним.

Організацією привітання від губернаторів займається голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк. За словами одного з губернаторів, цього року президенту, швидше за все, вручать картину.

Перед привітанням Януковича губернатори проведуть засідання під керівництвом прем'єра в Лівадії.

"На 8:30 ранку у вівторок нас збирає прем'єр. Користуючись нагодою, що всі губернатори з'їдуться, вирішили провести неформальні збори. Звідти – на автобусі у Форос до президента", - сказав губернатор.

Раніше Януковичу вже вручали до дня народження картину "Святогір’я" з зображенням Святогірської Лаври, пейзаж ялтинської бухти, статуетку Богдана Хмельницького. Екс-мер Москви Юрій Лужков дарував кам'яну чашу, з якої п'є бригада будівельників. Герман дарувала фотопортрет матері Віктора Федоровича. Дарувалися й інші предмети культури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100