реклама

реклама

Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко сьогодні на прес-конференції пригадав, як давав поради голові Черкаської облдержадміністрації і, за сумісництвом, головному регіоналу області, Сергію Тулубу, як підняти рейтинг ПР на 10%.

За словами пана Леоніда, секрет простий – треба просто дотримуватися законів.

– Я перший, хто критикував звільненого голову ОДА Олександра Черевка. Він був вершиною тієї піраміди, яка дери банила кошти по туристичній програмі «Золота підкова Черкащини». І що? Прийшла нова влада, яка лише лякала кримінальними справами, однак за три з половиною роки ми так і не побачили, щоб хтось був справедливо покараний. Черевко став депутатом. Він що, відкупився? – міркував Леонід Даценко. – І не варто говорити про піар. От опозиції закидають, що вона париться на трагічному ДТП за участі регіонала Вадима Берези. Але ж яка різниця, чи це регіонал, чи ні. В аварії загинула людина і винні повинні бути покарані. Інакше винний відчує безкарність, яка перейде до вседозволеності.

Говорячи про вседозволеність, Леонід Даценко пригадав і побиття журналістів на акції опозиції в Києві, і про скандально відому Врадіївку.

Врадіївка – це модель маленької України, де всіх нас ґвалтують і ображають. Та вселяє оптимізм наступне: якщо на подібні скандальні події раніше реагували насамперед опозиціонери, то у Врадіївці піднялася сама громадськість. І добре, що на Черкащині акції на підтримку врадіївчан організовували насамперед прості громадяни. Це дуже символічно. Бо в ці дні нам є що згадати. Наприклад, як торік міліція розганяла в Черкасах учасників мовного майдану, як декілька десятків міліціонерів затягували в машину батька й сина Булатецьких, зламали руку активісту Ігорю Сичову, тягали активіста Ярослава Нищика. Це вже були ознаки жорсткого наступу на народ з боку влади. І ось Врадіївка стала крапкою, – сказав Леонід Даценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100