реклама

реклама

Слідчим управлінням прокуратури області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно заступника керівника відділу Держкомзему в Звенигородському районі.

Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 386, ч.1 ст. 364, ч. 2 ст. 365 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, примушування свідка до відмови від давання показань, зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень, які супроводжувалися насильством до потерпілого).

Як повідомлялось раніше, посадовець незаконно видав позитивний висновок до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2 га та у подальшому підписав на неї державний акт на право власності приватній особі.

Крім того, в березні поточного року, примушував підлеглого працівника – свідка, від дачі показань, які викривають його у вчиненні кримінального правопорушення, в результаті чого, з мотивів залякування, наніс йому тілесні ушкодження.

Наразі обвинувальний акт розглядається у Звенигородському районному суді, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді від трьох до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100