реклама

реклама

Сьогодні дружина екс-мера Черкас Анжела Одарич написала заяву до правоохоронних органів щодо погроз, які лунали на її адресу у суботу. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив міський голова у відставці Сергій Одарич, відповідаючи на запитання «Прочерку».

– Сподіваюся, буде проведене ретельне розслідування і будуть встановлені всі обставини справи, – зазначив Сергій Олегович.

Також він нагадав, як два роки тому від імені його дружини наркомани збирали гроші з підприємців.

– Два роки тому мали таку цікаву історію, коли від імені Анжели збирали гроші з підприємців. Тоді до мене кілька знайомих людей звернулося одночасно. Нам тоді вдалося швидко зреагувати. Виявилося, що це родина наркоманів таки чином збирала гроші на наркотики. Тоді нам вдалося довести справу до суду, – сказав Сергій Одарич.

Нагадаємо, у суботу міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич написав у «Фейсбуці», що голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб причетний до залякування його дружини.

Натомість вже сьогодні Головне управління Міндоходів у Черкаській області категорично заявило про непричетність працівників Міндоходів області до телефонних дзвінків з погрозами суб’єктам господарської діяльності, зокрема Анжелі Одарич.

Також прокуратурою міста Черкаси зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 206, ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень та протидія законній господарській діяльності).Досудове розслідування проводить прокуратура міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100