реклама

реклама

Згідно з новим розпорядженням в. о. міського голови Черкас Віктора Білоусова чиновникам буде заборонено заходити в мерію у вихідні та святкові дні. Відповідне розпорядження він озвучив на сьогоднішній вранішній нараді.

Фото: ledilid.livejournal.com

Фото: ledilid.livejournal.com


«По завершенню робочого часу, зокрема у вихідні та святкові дні, керівництво міськвиконкому та директори департаментів для роботи у приміщення Черкаської міської ради заходять безперешкодно. Інші працівники – виключно за наявності розпорядження міського голови про оголошення робочого дня або службової записки керівника відповідного департаменту», – зачитав в. о. мера Віктор Білоусов.

Згідно з нововведенням, службові записки потрібно надавати у 201 кабінет не пізніше 15:00 щоп’ятниці. Також у розпорядженні йдеться про наказ зміцнення дисципліни у структурних підрозділах.

Відповідне розпорядження обурило заступника в. о. міського голови Павла Карася.

– Вікторе Федоровичу, а коли буде суботник, то люди теж не зможуть заходити в приміщення міськвиконкому? Я правильно зрозумів? Тільки тоді, коли буде оголошений робочий день у суботу, працівники зможуть зайти в приміщення виконкому, так? – уточнив Карась. – Вважаю абсолютно неправильним таке рішення. Коли мені потрібно, щоб якийсь працівник виконав роботу, а він просто не буде запущений у виконкому в суботу, тому що треба для цього оголошувати робочий день, то я не розумію логіки…

– Спочатку ознайомтеся з розпорядженням. Вам відпочивати більше тижня не можна, – відрізав Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100