реклама

реклама

Депутатка обласної ради Любов Майборода обурена наповненням сайту департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА. Про це вона повідомила на вчорашніх громадських слухань на тему: «Медична реформа в Черкаській області: для чиновників чи для людей».

– Зайдіть на цей сайт! Наприклад, розділ «Реформування медичної галузі» ‑ інформація відсутня. «Статистично-аналітичні матеріали» ‑ інформація відсутня. «Цільові програми та заходи» ‑ інформація відсутня. «Підсумки діяльності галузі охорони здоров’я» – остання інформація ‑ за перше півріччя 2012 року. Де люди, депутати, зацікавлені особи можуть отримати достовірну інформацію, а не якісь чутки-плітки?Де можна взяти цифри? – обурилася Любов Володимирівна.


Також вона зазначила, що згідно з соціальними дослідженнями, 86 % українців незадоволені медициною в країні, тож її потрібно реформувати.

Водночас Любов Майборода наголосила на тому, що бюджетні кошти мають витрачатися на ті потреби, що просять виборці.

– Якщо ми подивимося на Черкаську область, то за два роки ми витратили 200 млн. грн. на два величезні медичні монстри: обласна дитяча лікарня та діагностичний центр. І зараз будуємо третій монстр вартістю 80 млн – перинатальний центр, ‑ наголосила Майборода.

Вона попросила народних депутатів звернути увагу на фонд регіонального розвитку, за кошти якого будуються вищесказані об’єкти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100