реклама

реклама

Змінити морально-психологічний клімат Черкас – перше завдання, яке ставить перед собою в. о. міського голови Віктор Білоусов. Про свої плани він розповів у інтерв’ю «Газеті по-українськи». На прохання журналістів Віктор Федорович визначив п’ять найнагальніших проблем міста.

«По-перше, переповнене звалище, потрібний сміттєпереробний завод.

Друге – дороги. Їх треба розділити на ті, які потребують капітального та поточного ремонту. На ці роботи місто брало кредит у 110 мільйонів гривень, ці гроші буде ще вісім років виплачувати, але добре, що вони були. Доводимо до пуття з’їзди, перехрестя, бордюри, освітлення.

По-третє, житлово-комунальне господарство. Робота СУБів, ремонт ліфтів – усе треба налагоджувати.

Четверте – вирішуватимемо питання комунального підприємства «Черкасиелектротранс» (опікується тролейбусними перевезеннями, – ред.) Розрахувалися із зарплатою за квітень-травень. Тепер потрібна нова схема транспортного потоку, необхідно міняти рухомий склад.

П’яте – вода. Багато міст відмовляються від технології із застосуванням хлору. Це дороге задоволення – перейти на нову систему очистки, але треба зробити.

Облаштовуємо будинки для дітей-інвалідів. За два-три місяці будемо здавати об’єкти в експлуатацію», – зазначив Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100