реклама

реклама

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера припускає розробку та ухвалення Верховною Радою України спільного від усіх фракцій законопроекту про перевибори в «проблемних» округах, пише «Українська правда».

– Я не виключаю, що парламентський комітет може якийсь спільний законопроект (про перевибори в «проблемних» округах) подати до Верховної Ради для ухвалення в цілому, – сказав Магера.

На його думку, це був би найкращий варіант, тому що такий важливий законопроект повинен мати підтримку як влади, так і опозиції.

Магера впевнений, що саме легітимізація перевиборів через цей проект закону дозволить провести їх максимально відкрито і безконфліктно.

Як відомо, партія «УДАР» вважає, що влада зацікавлена в проведенні повторних виборів депутатів Верховної Ради в семи мажоритарних округах в грудні після проведення листопадового саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі (Литва).

Фракція ПР виступає за проведення перевиборів депутатів Ради в 5 «проблемних» округах (№ № 94, 132, 194, 197, 223) і в округах (№ № 11 і 71), в яких були обрані депутатами позбавлені мандатів Павло Балога і Домбровський, в грудні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100