реклама

реклама

Фото з сайту "Української правди"

Фото з сайту "Української правди"

Найпліднішим законотворцем з п’яти черкаських нардепів-мажоритарників виявився регіонал Антон Яценко (обирався від уманського округу №200). За перші півроку роботи Верховної Ради 7 скликання він розробив 19 проектів нормативно-правових актів, з яких 16 законопроектів та 3 проекти постанов. Усі подані законопроекти стали його самостійними ініціативами.

Про це йдеться в дослідженні Громадянської мережі «Опора», яка аналізувала роботу нардепів протягом їх піврічної роботи після виборів, що озвучив сьогодні на прес-конференції керівник аналітичного відділу Черкаського осередку ГМ «Опора» Сергій Варич.

На другому місці серед активних законотворців – регіонал Геннадій Бобов (корсунський округ №196). За час роботи він взяв участь у розробці 9 законопроектів, з яких 8 – підготував самостійно.

5 законопроектів розробив регіонал Володимир Зубик (в. о. №195, член фракції ПР), 4 законопроекти розробив Валентин Ничипоренко (в. о. №199, фракція ПР) та найменше – 2 законопроекти – розробив Віктор Тимошенко (в. о. №198, позафракційний).

Нагадаємо, що всього Черкащина поділена на сім округів, однак ні по 194-му, ні по 197-му ЦВК не змогла встановити результати виборів…

Детальніше про аналіз роботи нардепів від Черкащини читайте незабаром в розділі «Резонанс».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100