реклама

реклама

Учора депутати Черкаської міськради ухвалили чергові зміни до структури міського виконавчого комітету. Тридцятьма трьома голосами вони в межах департаменту освіти та гуманітарної політики утворили управління сім’ї, молоді та спорту.

Хто очолить нове управління – залишається невідомим, та вже кілька тижнів у владних кулуарах говорять про те, що цією людиною може бути колишня в. о. директорки філармонії Ольга Сисоєва. Втім, в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов такої інформації не підтверджує.

– Я просив би журналістів користуватися офіційною інформацією, а не плітками. У мене такої інформації немає, – прокоментував учора в перерві сесійного засідання представникам ЗМІ в. о. мера Віктор Білоусов.

Натомість голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников не виключає, що цю посаду й справді може обійняти Ольга Сисоєва.

– Я не можу сказати, що цей варіант ми не розглядаємо. Ми Сисоєву розглядаємо! Але є ще люди у цьому переліку. Зараз ми зважуємо, наприклад, якщо все ж таки буде Ольга Сисоєва, то як вона буде справлятися з певними завданнями, на кого буде опиратися, як вона буде ставитися до спорту? Спорт – він же теж непростий… – каже депутат.

Він запевняє, що спочатку фракція ПР має дізнатися, які завдання стоятимуть перед начальником управління.

– Спочатку ми подивимося, які будуть стояти завдання перед керівником управління. Бо воно ж не просте. Треба зважити все. Чи буде залишатися на посаді Ірина Топчій (директор департаменту освіти та гуманітарної політики, – ред.)? Якщо ні, то хто її замінить? Коли все це буде знати, то визначимося з кандидатами, – сказав Ігор Мельников.

Крім того, на вчорашньому пленарному засіданні депутати ліквідували управління з питань державної ліквідації суб’єктів підприємницької діяльності, а управління підтримки громадського суспільства приєднали до департаменту організаційного забезпечення.

За словами директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Володимира Шабанова, всі ці зміни відбулися у межах затвердженої чисельності міськвиконкому – 504,5 осіб (очевидно, одна людина працює на півставки).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Чутки 03.08.2013 16:09
Після того, як знімуть з посади Топчій на її місце призначать Сисоєву. Меля старається во всю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100