реклама
Sucurity Police

реклама

Упродовж останніх трьох місяців Черкасами поширювалася безкоштовна щоденна газета «вільних демократів» «Справедливість». Однак з серпня газета більше не буде видаватися. Її замінить тижневик «Вільний демократ». Про це в останньому номері «Справедливості» написав міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич.

За його словами, географія «Вільного демократу», на відміну від «Справедливості»,розшириться: газета інформуватиме не лише жителів Черкас, а й області. Зазнає змін і наповнення газети.


«Ми приділятимемо увагу не тільки актуальним новинам, але й аналітичним матеріалам, журналістським розслідуванням тощо. «Вільний демократ» можна буде отримувати за передплатою», – обіцяє екс-мер.

Також він дякує усім, хто працював над проектом «Справедливість» та читачам видання.

«Як бачите, в логотипі тижневика – біла ворона. Це не випадково. Біла ворона – багаторічний символ Партії вільних демократів. Наша політична сила відрізняється від інших команд за кількома позиціями.

На наше переконання, найбільша цінність – це ЛЮДИНА та її  СВОБОДА. Вільні демократи наполягають на тому, що держава і влада має менше втручатися в життя своїх громадян. У той час, як усі партії, особливо перед виборами, обіцяють «нагодувати», «вилікувати», «покращити», ми, як ті білі ворони, прагнемо дати можливість ЛЮДИНІ самій будувати своє життя, розвиватися, навчатися, але при цьому особисто нести відповідальність за свій вибір.

На наше переконання, завдання держави не обіцяти людям рибу, а дати їм вудку. Як це зробити? Читайте у «Вільному демократі», – анонсує нову газету Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Критик 05.08.2013 10:14
Цитую Анастасія:
Черкаси для Одарича стали малими. Його рейтинг у місті - 40 %, а після імпічменту - до всіх 50% дійшов. Люди не сприймають несправедливіст ь, а ті, що зараз при владі роблять усе, щоб рейтинг Одарича був високий. Тому Одарич зібрався в область потоптатися на вотчині Тулуба. І правилльно робить. І з газетою теж правильно зробили. "Справедливість" не є брендом вільних демократів. А привязка Вільний демократ до ПВД це правильно.

Правильно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Критик 05.08.2013 09:58
Цитую За Справедливість:
Да кому вона потрібна?! - хіба що вогнище розпалить чи замість туалетного папіру використать! :lol:

Щоб про вас в*лоцюг почитать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100