реклама
Sucurity Police

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич вимагає від голови обласної організації «Батьківщини» Анаталія Бондаренка визнати, що у міській раді його партія створила коаліцію з Партією регіонів. Про це він заявив на вчорашній прес-конференції.

– Я думаю, що сьогодні Анатолію Бондаренку треба чесно сказати, не тикаючи пальцями в боки, що він як очільник обласної організації ухвалив рішення про створення коаліції з Тулубом у Черкаській міській раді. І не намагатися кудись щось розповідати. Бо я читаю інтерв’ю, де він стверджує, що «ми той виконком будемо звільняти…» Але ж це ваш виконком! «Батьківщинівський»! Це ваша коаліція його утворила. Тому треба навчитися казати, що це «наша влада», «наш виконком», «наш секретар» і так далі. Сьогодні коаліція з двох сил – «Батьківщини» та Партії регіонів – керує Черкасами під мудрим керівництвом Героя України пана Тулуба, – підсумував Сергій Олегович.

Втім, «відставлений» мер не виключає, що вже восени провладна коаліція у Черкаській міській раді «розвалиться». Причина тому – відхід депутатів-«батьківщинівців». Про це він повідомив під час прямого ефіру на телекомпанії «ВІККА», йдеться на сайті Партії вільних демократів.

За словами Сергія Одарича, посади у новій мерії вже закінчилися, земельні питання розглядати не можна у зв’язку із тим, що президент наклав вето на один із законів, за яким заборонено виділяти земельні ділянки без наявності детального плану забудови територій. Тому утримувати депутатську коаліцію не буде чим.

– Більше того, після того, як у квітні після моєї відставки була утворена коаліція у складі «Батьківщини» і Партії регіонів, чимало людей в Черкасах почали вважати, що депутати міської ради від «Батьківщини» працюють з Партією регіонів, працюють на губернатора Тулуба. А скоро вибори. Тому «бютівцям» треба вирішувати: або вони в коаліції з Партією регіонів, або мають з неї вийти. Їм треба йти до виборців і говорити, що вони в опозиції. Натомість вони слухняно на сесіях голосують разом з Партією регіонів, – констатує Сергій Одарич.

Тож, на його переконання, губернатор Сергій Тулуб, розуміючи хиткість такої коаліції, шукає можливостей компенсувати відхід «Батьківщини» за рахунок «вільних демократів».

– Тулубу зараз треба залучитися підтримкою «вільних демократів», тому щоденно ведеться робота, він хоче зустрічатися, обіцяє золоті гори, тільки щоб знайти голоси, аби працювати без «Батьківщини». Ми завтра з командою, фракцією збираємося, можливо, зіграємо у таку комбінацію, – відповів на запитання «Прочерку» на вчорашній прес-конференції Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #10 печень 09.08.2013 18:30
Одарич,похоже, теряет контроль над своей фракцией, но пытается делать хорошую мину при плохой игре. Посмотрим.Вольных демократов по осени считают. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 блазень 09.08.2013 11:25
Здається мені , що незабаром Одаричу деяки вільні демократи покажуть комбінацію з трьох пальців. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 За Справедливість 09.08.2013 10:40
Ото хохма буде, коли Тулуб відреагує на цю маячню:
мол не потрібен *ероям відпрацьований матеріал,
тим паче такий - з карними справами впроваджені!
:D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Григорій 09.08.2013 10:39
Одарич-аферист! Він п*вник, який кукарєкає. Він напевно вже домовився з Тулубом, а тепер розказує казки... Люди багато хто знає Одарича особисто і як він бреше. У Бродського та Одар... дуже багато корупційних схем, вони в цьому знаються. Не вірте його словам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 губерман 09.08.2013 10:13
Здається,це "гра на випередження"-своєрідне анонсування та обгрунтування переходу певної кількості ПВД шників в Партію Регіонів у вересні ,на новій сесії міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Славік 09.08.2013 09:36
Тут уже був коментар на Прочерку, що ПР і Черкащина уже домовляються з Вільними демократами. І це буде коаліція без БЮТу. Тому Бонадренку срочно треба вішати корону опозиційності і бігти з виконкому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Зрі в корень 09.08.2013 09:34
Помиляєшся Олеже.
Це Тулуб створив альянс з Бондаренком, масовий прийом в ряди ПР троянських коней з числа членів "Батьківщини", роздача жирних портфелів та преференцій при кислих погядах регіоналів призову до 2010року.
2015 не за горами, кожен тулуб має подумати куди понесуть ноги і хто буде прикриати інші частини тіла.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Джем 09.08.2013 08:54
Это игра одного игрока. ПВДшники для Одара марионетки. Управляет ими как инструментами. Одарич не даст своей фракции работать в горсовете, ни с кем обьединяться пока не будет так как он хочет. Люди для него ничто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Karton 09.08.2013 08:44
Краще з дідьком укласти угоду,ніж з братією ВД! :lol:
Розтягли все місто,а тепер,коли схудли,знову просяться до корита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Фугас 09.08.2013 08:33
Олегович, не свети карты и не бравируй раньше времени, ты уже на этом раз погорел. Г**но от "ВД" за это время поотлетало, остались стойкие хлопцы, так что стройте свою игру и все получится. Если, конечно, СБ не перекупит стойких хлопцев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100