реклама

реклама

«Найперше, що я зробив, коли приїхав в Черкаси, це добився зустрічі з Михайлом Михайловичем (Калініченком – екс-гендиректором ОДТРК «Рось», який досі оскаржує своє звільнення у судах – Ред.). Ми мали змістовну бесіду. Я у нього розпитав про ситуацію на телеканалі. Не соромлячись, попросив поради, як себе вести на телеканалі», – зізнався сьогодні на свої першій з дня призначення на посаду (з літа минулого року) прес-конференції новий гендиректор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір.

За його словами, Михайло Калініченко відверто порадив йому: канал потребує змін.

– Я так собі передбачаю, що і він задумував реструктуризацію каналу. Але через певні причини не встиг, – зауважив Юрій Леонідович, однак зізнався, що за роки свого керування Михайло Калініченко збудував хороший фундамент: 12 років керувати такою компанією і на такому рівні її залишити – це непогано. Для мене це була нормальна платформа для подальшого росту. Так, треба було певним чином упорядкувати деякі речі на телеканалі, потрібен був поштовх у деяких напрямках. Може треба було відкрити творчий потенціал у деяких людей. Але, повторюся, що фундамент для розвитку є.

Юрій Леонідович зауважив, що телеканал і зараз відкритий для порад, зауважень та критики.

Окремо гендиректор подякував «Прочерку» за критичну статтю «В ОДТРК «Рось» працюють київські менеджери, а новий гендиректор планує розігнати колектив?», яка, за його словами, підняла тему черкаського телебачення.

Про оновлення на телеканалі «Рось», про їхні проекти та інші сюрпризи у звязку з 20-річчям черкаського телебачення читайте згодом.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 да так просто 23.02.2011 10:36
[quote name="УкраїNець" Зараз он "Антенну+" закривають - чому про них не пишете?!
Ті хоч і скандалісти, але х невеацьку аудиторію мають, на відміну від ОДТРК.
І яка ж у них аудиторія? :lol: Дві тисячі (максимум) тираж газети, та кабельне ТБ лише по місту Черкаси...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 УкраїNець 22.02.2011 13:17
Чим викликаний цей мексіканський серіал публікацій про "Рось" і Уздеміра? Зараз он "Антенну+" закривають - чому про них не пишете?!
Ті хоч і скандалісти, але х невеацьку аудиторію мають, на відміну від ОДТРК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 matumba 22.02.2011 12:40
Я не розумію, як можна робити щось "нове" на "старому" :o На каналі змінився лише ген. директор і ВСЕ ... решта як було так і залишилось "... а король то голый !!!" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Сірко 22.02.2011 08:10
А що К... міг порадити, якщо сам закінчив дурфак. Треба за порадою звертатися до Катерина Таран, яка К... навчила азів науки журналістики, бо той і читати і писати не вмів. Правда трохи навчився і сьогодні працює прес-секретарем у дахнівського циганського барона......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Криминалистка 21.02.2011 21:14
так...півроку він мовчав..а тепер заговорив...тут доречний вислів:іноді краще мовчати...канал у гарному стані...умора...більшість спеціалізованих програм вже і бабки в самому глухому селі перестали переглядати - хіба це гарний стан? а те, що він радився з Калініченком - інакше як анекдотом не назовеш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 гонта 21.02.2011 19:38
Таке враження, пане Уздемір, що ви приїхали за досвідом, а не як представник донецької кузні кадрів, щоб оспівувати недолуге донецьке керівництво області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Сірко 21.02.2011 19:35
А Сергій Боорисович всім мізки *** і говорив що Уздемір профі, а не такий він уже знаний журналіст, що поради просив у спортсмена К.... Одним словом "очередной шахтер"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100