реклама
Sucurity Police

реклама

Шоу «Україна має талант» черкаського розливу, політичними ток-шоу, інтернет-порталом та іншими «сюрпризами» обіцяє порадувати черкаських глядачів обласна державна телерадіокомпанія «Рось» з нагоди 20-річчя черкаського телебачення.

Про це повідомив 21 лютого на прес-конференції генеральний директор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір.

Перша прес-конференція гендиректора «Росі» Юрія Уздеміра. У підсумку організатори обіцяли її показати у записі глядачам.

Перша прес-конференція гендиректора «Росі» Юрія Уздеміра. У підсумку організатори обіцяли її показати у записі глядачам.

До «ефірного» ювілею телеканалу в області зніматимуть шоу «Рось» шукає таланти». Кожен житель Черкащини, незалежно від віку і соціального статусу, зможе спробувати себе в проекті, участь у якому безкоштовна. Кастинги проводитимуться у кожному районі області, а відбіркові тури – в п’яти містах області.

Ведучим проекту згодився бути фіналіст шоу «Україна має талант», черкащанин Олександр Скічко. Проект реалізовуватиметься під патронатом голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. Вже досягнуто домовленостей про те, що гала-концерт відбуватиметься до 20-ї річниці Незалежності України. Щодо призів, то організатори ще не визначились з цього питання, але вже відомо, що переможці шкільного віку матимуть можливість поїхати в дитячий табір «Артек».

Як повідомив Юрій Леонідович, на телеканалі також зміниться формат вже відомих глядачу проектів, зросте динаміка і якість новин, з’являться нові програми, нові проекти, політичні ток-шоу. Також телеканал «Рось» вже закупив декілька фільмів і серіалів.

До оновлення формату готувалися декілька місяців.

– Ми закупили обладнання майже на 300 тисяч гривень. Це вдвічі більше, ніж у 2009 році. Але це лише технічне обладнання. А ще ж є декорації тощо, – зауважив гендиректор.

За його словами, саму концепцію оновлення телеканалу розробляли його працівники. Хоча, для реалізації окремих проектів залучалися і фахівці з Києва.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Настя 24.03.2011 21:57
А подет проходить отбор в Черкассах??)) Как туда попасть, где подробности?? Анкеті там, всё такое..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Солнце 17.03.2011 15:39
«Рось» шукає таланти-а когда будет єтот конкурс?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 matumba 22.02.2011 23:47
"саму концепцію оновлення телеканалу розробляли його працівники" щось смутно віреться ... назовіть поіменно 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 УкраїNець 22.02.2011 18:29
Уявив собі програму "Рось має талант" - і вже стало смішно. Разок точно подивлюся. Думаю, це буде "БОЛЬШАЯ РАЗНИЦА" - тільки не знаменита телепрограма з такою назвою, а просто, як кажуть у Одесі, "двє большіє разніци".
До речі, люди з цетральних каналів купують дозволи у авторів ідей подібних шоу. Уздемір, випадково, не забув про авторські права?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Краса 22.02.2011 12:43
давно пора переймати ідеї у загальноукраїнс ьких каналів, адже по місцевому телебаченні крім новин немає чого і подивитися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Западенець 22.02.2011 09:41
Шоу "Черкащани отримали талантів (з Донецька)" іде на постійній основі вже давно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Моника 22.02.2011 09:33
В Артек?! Вы шутите? И родители согласятся отпустить туда ребенка? Наверное, только те, кто не видит, не слышит, не читает и не думает о прочитанном...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100