реклама
Sucurity Police

реклама

Другу міську лікарню планують перевести на вивільнені в майбутньому площі гінекологічного відділення Пологового будинку № 2. Колективу та пацієнтам лікарні відновного лікування пропонують «оселитися» в окремому сучасному чотириповерховому корпусі замість будівель, зведеної у 30-х роках минулого століття. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.


 
Адміністративна будівля побудована на початку минулого століття

Адміністративна будівля побудована на початку минулого століття


– Якщо нам нададуть площу відповідно до реальних потреб, а не так, щоб ми потім туди намагались утиснутись, то із задоволенням усією лікарнею переїдемо до іншого приміщення, – заявляє головний лікар Другої міської лікарні Світлана Алексеєнко. –  Адже ці нинішні 8 корпусів побудовані дуже давно, їх потрібно повністю оновлювати, проводити капітальні ремонти, а на це потрібно немалі суми коштів.

За попередніми підрахунками на капремонти цих будівель необхідно як мінімум 17 млн. грн., а це – загальна сума, визначена на всі капітальні вкладення по галузях освіти та охорони здоров’я на поточний рік.

Труби опалюють повітря

Труби опалюють повітря

Крім того, система опалення Другої міської лікарні виконана таким чином, що труби від одного корпусу до іншого проходять повітрям. В результаті – це значні втрати тепла і бюджетних коштів.

Працівники лікарні також згодні на переїзд, якщо у нових приміщеннях їхнім пацієнтам буде краще.

Як зазначає заступник начальника міського управління охорони здоров’я Борис Нескромний, надання певних площ лікарні при переїзді буде вираховуватись відповідно до чинних нормативів, зокрема щодо кількості ліжок.

Невтішний стан будівлі терапевтичного відділення

Невтішний стан будівлі терапевтичного відділення

Тож у планах переведення міської лікарні №2 у складі відділень неврології (50 ліжок – як і є зараз), кардіології (30 ліжок, 20 – передаються в обласну лікарню) та терапевтичного (40 ліжок). На базі останнього планують створити відділення паліативної допомоги.

Фото - прес-служба Черкаського міськвиконкому

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Fagot 23.02.2011 09:56
Відчувається прихід у мерію пана Томіленко - пішла заказуха під назвою: формування громадської думки..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Warrava 22.02.2011 16:45
Дурненькі! Там буде Вам капут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 pasean 22.02.2011 15:43
Наш мер где то взял данные о том что население Черкасс мобильное, переездов не боится . Поэтому решил за счет медиков бюджет пополнить. А может нам мерию оптимизировать, перевести в другое место, а здание мерии здать в аренду. Казармы старого военного городка стоят пустуют, ждут новых владельцев ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100