реклама
Sucurity Police

реклама

У пологовому будинку № 1, що на Чехова, незабаром відкриється реконструйована частина пологового відділення. Там готують для прийому породіль сучасні індивідуальні пологові зали та зали сімейного типу. Нових палат у пологовому будинку буде 20.

 uhuhuhu Сімейні зали – це палати із двох кімнат, де визначено місце для розміщення жінки, а поруч – дитини, є кімната для родини, існує окремий санвузол.

– У цій палаті жінка знаходиться до пологів, під час них і після, їй непотрібно переходити із однієї кімнати до іншої по коридорах, – розповідає головний лікар Пологового будинку № 1 Володимир Зеленько. – Крім того, така система розміщення палати дозволяє рідним бути із жінкою та новонародженим постійно. У таких комфортних умовах жінці краще адаптуватись після пологів та більш затишно почувати себе.

На сьогодні усі ремонтні роботи у цих 20 палатах уже завершені, залишилось укомплектувати їх меблями. Кошти у розмірі 500 тисяч гривень на ці цілі закладені в міському бюджеті.

Прес-служба Черкаського міськвиконкому інформує, що реконструкцію залів сімейного типу та індивідуальних палат почали ще 5 років тому. У зв’язку із недостатністю фінансування завершити ці роботи змогли лише минулого року.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Мойша 24.02.2011 13:17
Пока по черкасским дорогам и сплошным колдобинам довезут до роддома, то уже никакие палаты не понадобятся :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Україна 24.02.2011 12:19
Гадьте гадьте,а як до горя так до бога.Не бачили ви нещасні медичної допомоги в славній столиці.Ото дійсно одна назва.Черкаські медики це рай в порівнянні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 ольга 24.02.2011 08:47
мое пребывание а этом роддоме омрачил персонал 3 этажа (детское отделение) - такого не заслуженного хамства, пренебрежительн ого отношения я не встречала. Прошло 8 месяцев и я очень жалею, что тогда не написала жалоб на них.Комфортные условия пребывания это прекрасно, но нужно еще и человеческое отношение работников (особенно к женщинам после родов). Пользуются состоянием. Знают, что ради ребенко родители готовы на многое. Отношение не меняется даже от суммы, выложенной за роды и пребывание. Мы заплатили больше 3 000 грн.Прошло 8 месяцев, а я не уверенна, что захочу второго ребенка и основная причина - негативные воспоминания связанные, с пребыванием в роддоме.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Арсен 24.02.2011 06:28
Слава Богу, що будем тепер народжувати "Не за баром". А коли вже жити будемо по-европейськи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 CHLS5RGB/1M 23.02.2011 23:20
Были недавно..... ;-) ;-) Ещё-бы евро-руки и евро-головы им докупить. Наверно в бюджет не влезет....Основная масса врачей и ВЕСЬ медперсонал - ниже плинтуса. Один приличный человек - Зеленько....Луче они-бы работать научились нормально...Бездари...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100