реклама

реклама

Тендер проводиться за процедурою закупівлі у одного учасника

Тендер проводиться за процедурою закупівлі у одного учасника

ГП "Льодові арени" оголосило тендер на побудову в березні-червні 2011 р. гелікоптерного майданчика з пасажирським терміналом пропускною спроможністю п'ятдесят пасажирів/годину з під'їзною дорогою (с.Пекарі Канівського району Черкаської області за 86 млн 968 тис. 309,2 грн. Про це йдеться у тендерній документації на офіційному порталі державних закупівель, повідомляє інформагентство «РБК-Україна».

Тендер проводиться за процедурою закупівлі у одного учасника. Єдиним учасником переговорів є ТОВ "Завод Майстер-Профі Україна".
Розпорядником коштів є Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р.
Проект виконуватиметься на державні кошти.

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 Вадим 24.02.2011 13:30
Вот значит, что означает - Жить станет хорошо... теперь ждем доступные вертолеты для молодежи, вместо доступного жилья и льготные вертолеты для пенсионеров, вместо реальных субсидий, человеческих пенсий и бесплатного мед. обслуживания. И жить станет лучше...
А о сумме в 87 млн, даже говорить не хочется. Воры они и в космосе воры.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Україна 24.02.2011 13:14
Тендер - конкурс між декількома учасниками,хто дешевше і якісніше виконає роботу.Який же це конкурс з одним учасником?Навіщо розкидатися такими словами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Арсен 24.02.2011 12:18
даааа. Слабенький був Черевко із своєю підковою по відношенню до нинішньої влади. Раніше вертоліт Ющенка сідав просто на футбольне поле, а тепер їм термінал подавай. Всі дороги на черкащині в вибоїнах, від снігу не чистяться, бо реальні пацани на грішну землю сідати не збираються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100