реклама

реклама

odno0 Незважаючи на суворі законодавчі заборони, на пристрасті деяких громадян до азартних ігор продовжують наживатися. Лише протягом останнього місяця співробітниками Головного відділу податкової міліції ДПІ у місті Черкаси виявлено та припинено 3 факти незаконної діяльності по наданню послуг в сфері грального бізнесу.

Організатори, маскуючись під начебто розважальний бізнес, за зачиненими дверима влаштовували для членів «розважальних клубів» ігри на грошові ставки з використанням гральних автоматів, так званих «одноруких бандитів».

За результатами проведених оглядів працівниками податкової міліції вилучено 36 гральних автоматів та інше гральне обладнання, орієнтовна вартість якого складає  близько 300 тис.грн.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Бровко 24.02.2011 18:05
Це з однієї і тієї опери, коли Тулуб каже, що він не помітив що на керівних посадах в області практично одні донецькі- шахтарі, так само і із однорукими бандидами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 дядька 24.02.2011 12:12
ржу - не могу. полгорода в рекламах игровых залов. а тут оказывается, ктото не откупился вовремя и аж 36 автоматов запалили. может если вы слепые вас за руку по игальням поводить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100