реклама

реклама

П’ятеро членів Черкаської обласної організації «Нашої України» 24 лютого звернулись з відкритим листом до керівництва партії – Голови політради Валентина Наливайченка та Голови Центрального виконавчого комітету політичної партії Сергія Бондарчука.

Відкритий лист підписаний такими прізвищами: Манько Л.В., Литвин П.М., Шпара А.В., Матвійчук Г.Г., Столярчук В.А. Лист поширений нібито прес-службою обласної організації партії «Наша Україна». Дана прес-служба, як відомо, асоціюється з особою журналіста Степана Вінярського. Проте він повідомив «Прочерку» наступне:

– Прес-служби як такої нині в черкаському осередку партії після виборів де-факто не існує. Фактично немає ні виконкому, ні штабу партії. Тож прес-служба не готувала до друку цей відкритий лист, – зазначив Степан Вінярський.

Степан Володимирович не поділяє «внутрішньопартійних чвар, які хтось навмисне ініціює». На його думку, листа готував сам Володимир Столярчук.

Нижче подаємо відкритий лист п’яти черкаський «нашоукраїнців» на чолі з новообраним керівником обласної організації Володимиров Столярчуком:

«Рішення Президії Політради від 18.02.2011 року визнати нечинною конференцію Черкаської обласної організації політичної партії «Наша Україна», яка відбулася 12.02.2011 року спонукає нас публічно стати на захист наших прав, закріплених  Статутом партії. Така форма спілкування вбачається чи не єдино можливою, оскільки безпосередній діалог з Вами досі для нас є нездійсненним бажанням.

Делегатами згаданої конференції були переважно партійці, які причетні до заснування та розбудови «Нашої України», постійно приймали активну участь не лише в партійних заходах місцевого значення, а й практично в усіх з’їздах Партії. Вони розглянули та задовольнили заяву беззмінного лідера обласної організації Черевка О.В. і обрали нового голову.

Що не влаштувало Президію Політради ? Для нас відповідь очевидна – обрали не того, чим явно порушили  певні підкилимні домовленості.

Нас обурює й те, що, напередодні, на зустрічі з Черевком О.В голова політради Наливайченко В.О., наголосив, що цілком довіряє вибору місцевих партійців і що кадрових пропозицій від Президії Політради не буде.

Однак, працівники апарату Центрального виконавчого комітету партії, які взяли участь у роботі даної конференції, не наважились публічно озвучити іншу кадрову пропозицію від Бондарчука С.В. Адже, вони переконались, що черкаські партійці не сприйняли б кандидатуру, яка в минулому була постійним, запеклим опонентом «Нашої України», з власної ініціативи залишила роботу в команді президента Ющенка В.А. і «пересиділа» неспокійний час, в тому числі і Президентські вибори 2010 року в одній з районних рад області, а членство в партії набула лише на згаданій конференції.

Переконані, що якби вибори голови відбулися на конференції за сценарієм, розробленим у Центральному виконавчому комітеті, тоді її рішення не стали б предметом розгляду  Президії Політради. Вважали і вважаємо досі, що нашого політичного, життєвого досвіду та  спільного інтелекту достатньо для того, щоб не помилитись у виборі. На відміну від інших, ніхто із нас не займав високих посад у владі за часів президентства лідера партії Ющенка В.А., губернаторства Черевка О.В. Ніхто не тримається за партійні портфелі і зараз, але ми не хочемо, щоб високе партійне керівництво  сприймало нас як певну  частку електорату з помаранчевими ознаками, хай навіть і  організовану в партійні осередки.

Ми змушені прийти до висновку, що в черговий раз певні сили безпосередньо чи опосередковано розпочали знищення не лише  нашої партійної організації, а й партії «Наша Україна» вцілому. Не хотілося б припускати, що сприяють цьому люди, які нещодавно посіли місця в керівних органах партії. З висоти свого багаторічного досвіду діяльності  в партії  «Наша Україна» ми констатуємо, що в минулому майже всі «прибульці» на керівні посади в партії послабляли її стартову потужність розколами та творили на цьому свої «новітні» партії, основою яких є лише парламентське крісло їх керівників.

Складається враження, що руйнуючи  ініційовані лідером партії Ющенком В.А. зміни внутріпартійних відносин, які притаманні класичному Закритому Акціонерному Товариству, партія поволі скочується до моделі товариства з обмеженою відповідальністю і ризикує перейти на принцип мережевого маркетингу. А з чим і з ким партія буде йти на чергові парламентські і Президентські вибори, яку альтернативу запропонує українському суспільству?

Шановні Валентине Олександровичу (Наливайченко – Ред.) та Сергію Васильовичу (Бондарчук – Ред.)! Просимо! Закликаємо! Перегляньте прийняте рішення та затвердіть протокол законно проведеної конференції. Зніміть нашу організацію з політичного аукціону. Вона не продається!

Не спонукайте нас до радикальних дій від яких ми поки що утримуємось. Разом збережемо партію «Наша Україна» як цінну світлину Майдану!»

Нагадаємо, що 12 лютого на обласній партійній конференції "Нашої України" головою облорганізації партії був обраний Володимир Столярчук. До цього партієї в області керував екс-губернатор Олександр Черевко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #26 Фігаро 01.03.2011 08:19
Цитую МОНОЛИТ:
www.vsesmi.ru/news/1015052/
Господа оранжевые, не уходите от вопроса: Как использованы деньги благотворительн ого фонда "ЗОЛОТАЯ ПОДКОВА"?


Придовбався як п'яний до радіо. Відповім тобі твоїми ж словами:

http://procherk.info/all-news/1689-stoljarchuk-zvernuvsja-do-nalivajchenka-z-prohannjam-ne-sponukati-jogo-do-radikalnih-dij-vidkritij-list#comment-5860
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #25 МОНОЛИТ 28.02.2011 22:19
www.vsesmi.ru/news/1015052/
Господа оранжевые, не уходите от вопроса: Как использованы деньги благотворительн ого фонда "ЗОЛОТАЯ ПОДКОВА"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #24 МОНОЛИТ 28.02.2011 15:58
Оранжевые: Где деньги фонду?
Спотели ладони, кнопки тыкаете, а ответ народу не даете. Как понять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #23 Фігаро 28.02.2011 08:16
Цитую Володимир Бесараб:
...Дана програма - це перш за все понадпланові кошти із центру до нашої області. Назва тут взагалі ніякої ролі не грає, лиш би це була Черкащина...Ця програма була єдиною на всю Україну, а тому роль Черевка тут унікальна. Тому панове, звичайно якщо ви господарники, порахуйте скільки "приніс понад норму" на Черкащину ...


Я ніколи не був прихильником Черевка, але треба бути об'єктивним. Абсолютно правий пан Бесараб.
Я сам вже про це говорив: http://procherk.info/all-news/1510-geroja-ukrayini-bobova-pidvisheno-na-kriminalnomu-gachku-malinovskij#comment-5045
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Подив 28.02.2011 07:45
В.Б."Одна з бід нашого народу, що ми не оцінюємо те, що зробили ми самі, а те які панчохи у сусіда. "?
Шановний В.Б. якби гроші були свої а не державні, то панчохи мене б не цікавили, а так народ питає де гроші його, тобто податки. Якщо Ви обізнана людина то викладіть це в ЗМІ. А аргументи багато, та Ви знаєте, та ми знаємо ментальність наших начальників класти державні кошти до своі панчохи, а потім кричати а те які панчохи у сусіда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #21 Володимир Бесараб 28.02.2011 03:24
.. продовження... коштів Черевко і спробуйте назвати прізвища людей що діяли аналогічно при "незалежності". ? Біда ціє програми в тому, що "не всім досталось". Багато об'єктів не попали в перелік програми і це сьогодні викликає, можливо і справедливе, нарікання. Але все зразу зробити не можливо. Одна з бід нашого народу, що ми не оцінюємо те, що зробили ми самі, а те які панчохи у сусіда.
Зараз скасована дана програма, не приходять "такі" кошти із центру, ну і хто від цього виграв? Що народ на Черкащині став багатше і краще жити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 Володимир Бесараб 28.02.2011 02:54
Панове, розумію що сьогодні ментальність українська така, що не може повірити в добропорядність сусіда. Ця ментальність скривлена соцтабором де господаря замінив невдаха заздрісник. Але якщо мізки трохи шевеляться (а в іншому все одно ніхто не зізнається), давайте подивимось трезво в глибину цього питання. Що таке програма "Зол. Під. Черк.", які цілі виконувала, звідки фінансувалась? Дана програма - це перш за все понадпланові кошти із центру до нашої області. Назва тут взагалі ніякої ролі не грає, лиш би це була Черкащина. І передбачалось ці гроші на реконструкції шкіл, лікарень, будинків культури, музеїв, доріг та будівництва газопроводів. Коштів було близько 300 млн. грн. Звідси приблизно вирахуємо що вартість матеріалів = вартості робіт. Значить це ще і робочі місця та заробітки людей. Ця програма була єдиною на всю Україну, а тому роль Черевка тут унікальна. Тому панове, звичайно якщо ви господарники, порахуйте скільки "приніс понад норму" на Черкащину ... далі буде..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #19 Фігаро 28.02.2011 00:21
Цитую МОНОЛИТ:
Радует то, что переходим на нормальный язык. Только вопрос остался актуален: Где деньги благотворительн ого фонда?

Що Ви як маленький? Там, де й завжди діваються кошти з подібних фондів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #18 МОНОЛИТ 28.02.2011 00:11
Радует то, что переходим на нормальный язык. Только вопрос остался актуален: Где деньги благотворительн ого фонда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #17 Фігаро 27.02.2011 23:47
Цитую МОНОЛИТ:
В помощь "Фiгаро" www.vsesmi.ru/news/1015052/

МОНОЛИТ, не плутайте грішне з праведним. "Золота підкова ЧЕРКАЩИНИ", як я і казав - програма, затверджена постановою уряду (що видно з наведеної Вами інформації). А фонд "ЗОЛОТА ПІДКОВА" - це фікція. Губернатор зібрав з кишенькових підприємців кошти і узагальнив їх такою назвою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100