реклама
Sucurity Police

реклама

У четвер, 24 лютого, у Каневі по вул. 1 Травня, інспектори ДПС Канівського відділення ДАІ несли службу на ділянці дороги з одностороннім рухом. Близько 11:35 год. одним з інспекторів був помічений та зупинений автомобіль «Шкода Октавія», який рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме по дорозі з одностороннім рухом  на зустріч транспорту.

dps Після зупинки, інспектор ДПС запропонував порушнику пройти до патрульного автомобіля для складання адміністративного протоколу та роз’яснення йому вчиненого ним правопорушення, де показав останньому пункт правил, який він порушив. Водій обурено відреагував на дії інспектора, схопив його за формений одяг та відірвав інспектору лівий погон, після чого ударив його у груди. Про це повідомляє прес-служба обласного ДАІ. Другий інспектор підбіг та намагався розборонити бійку, за що отримав від водія удар по обличчю, інспектору вибило зуб.

До правопорушника було застосовано заходи фізичного впливу та сльозогінний газ. На місце пригоди було викликано підмогу та карету швидкої допомоги. Після надання медичної допомоги, горе-водія було доставлено до місцевого відділку міліції, де складено адміністративний протокол за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції. На даний час проводиться розслідування.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Stranger 25.02.2011 13:20
Цитата: Другий інспектор підбіг та намагався розборонити бійку, за що отримав від водія удар по обличчю, інспектору вибило зуб.

Повеселило! :D Нефиг чужих дядек к себе в машину приглашать. В крыму тоже двух ГАЙцев избили на прошлой неделе. Тенденция однако. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100