реклама

реклама

Працівниками черкаського УБОЗу встановлено причетність до скоєння корупційного злочину двох службових осіб Державної податкової адміністрації в Черкаській області. Про це сьогодні повідомили у відділі зв’язків з громадськістю МВС України в Черкаській області.

Згідно наданої інформації, учора внаслідок реалізації оперативних матеріалів, працівниками УБОЗ в Черкаській області, задокументовано факт вимагання та одержання хабара в сумі 80 тис. грн. посадовими особами ДПА області, які вимагали від фізичної особи – підприємця передати їм в якості хабара грошові кошти за вирішення питання про складання позитивного акту за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності останнього.

Прокуратурою Черкаської області відносно одного з фігурантів порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України «одержання хабара», його затримано згідно ст.115 КПК України. Стосовно іншого – вирішується питання про порушення кримінальної справи та обрання міри запобіжного заходу.

Разом з тим, як повідомляє інтернет-видання «Волинська правда», посилаючись на достовірні джерела, на хабарі погорів колишній голова ДПА Волині, а нині заступник голови ДПА Черкащини Андрій Дехтярук.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Шоколада 01.03.2011 14:38
В цій чистці видно не озброєним оком, що без "достовірного джерела" з Волині не обійшлося: ЗАКАЗУХА - чистої води... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Хеви металл 01.03.2011 00:12
Ну первый пошёл.Прийдут хлопцы с Донбасса и покажут мастер-класс,что 10 000 баков,это так разминка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Україна 25.02.2011 22:15
З таким стажем роботи це неможливо.Впевненна мають призначити донецького,ось і розчищають простір. :lol: :-x 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100