реклама

реклама

Сьогодні, 26 лютого, у Черкасах на площі 700-річчя проходитиме продовольчий ярмарок за участю сільгосптоваровиробників, особистих селянських та фермерських господарств. Про це на прес-конференції, що відбулася учора, 25 лютого, повідомив заступник голови Черкаської облдержадміністрації Василь Корнієнко.

Початок торгівлі з 9 години ранку і до обіду. Проведення подібних ярмарків влада запровадила щосуботи. Триватимуть вони до Великодня. Ярмарки проводитимуться і в інших районах області.

– От минулої суботи приїхав. Де ці перекупщики й набралися з цими возиками з м’ясом. А вже там стоять! Я вам скажу: прямо таки адміністративним методом змусив продати за тією ціною, за якою повивозили сільгосппідприємства, – поділився враженнями від попереднього продовольчого ярмарку Василь Корнієнко. – А це і вирізку по 35 грн./кг, і ребро по тій ціні, що продавалося. Гречана крупа по 14 гривень продаватиметься. І в Умані на ринку гречана крупа продаватиметься. А на наступному тижні закупимо 30 тон цукру. І він на ярмарку продаватиметься не більше 8,4-8,5 грн. за 1 кг.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Розплата 27.02.2011 10:20
Ці "слуги народу" розїжають на ЛЕКСУСАХ за державний кошт (чит. наші гроші), пики поодїдали. Та є надія що терпіння українців не безмежне, візьмуться за вила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Фігаро 26.02.2011 22:57
Обласним босам треба показати народу, що "жить стало лучше, жить стало веселей". От і влаштовують ці атракціони щедрості. А геморой у начальників районних с-г управлінь і с-г товаровиробникі в.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Бровко 26.02.2011 16:42
Вася як завжди ***. Він приїхав хвилин 20 пройшовсь по базарчику, а потім і слід пропав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100