реклама

реклама

Виконавчий комітет міста Черкаси погодив зміни до правил благоустрою міста. Відповідно до цих змін до закладів торгівлі та сфери послуг, які не отримали документ про встановлення режиму роботи або не дотримались уже встановленого їм режиму, застосовуватимуть штрафні санкції. Розмір штрафів для таких порушників становитиме від 850 до 1700 гривень. Однак відповідний проект ще мають погодити депутати міськради.

Перевірятиме наявність або відсутність документів про погодження встановлення режиму роботи та контролюватиме можливу невідповідність режиму роботи того чи іншого закладу муніципальна інспекція, яка складатиме акти, – розповідає директор департаменту економічної політики та розвитку Павло Карась. – Розмір штрафу визначатиме вже адміністративна комісія.

Нагадаємо, кілька тижнів тому міська влада запровадила практику погодження встановлення режиму роботи закладів торгівлі та сфери послуг. Цю процедуру має пройти кожен заклад, незалежно від того, де він розташований та в який час працює. Крім того, встановлено обмеження щодо режиму роботи закладів торгівлі та сфери послуг у житлових будинках у нічний час. Відтепер, аби отримати  документ на погодження встановлення режиму роботи із 22.00 до 8.00, у цих підприємств має бути висновок санітарно-епідеміологічної служби про відповідність об’єкта гігієнічним нормативам шумових параметрів.

Документ про погодження встановлення режиму роботи видається безкоштовно на шостий робочий день від дати подання заяви суб’єктом господарювання через Єдиний дозвільний центр при міськвиконкомі. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Володимир Бесараб 26.02.2011 23:31
Звичайно порядок має бути наведений, але при чому тут "цю процедуру (погодження) має пройти кожен заклад"? Зазвичай, якщо чиновники хочуть навести порядок, а не "бабки срубить" то виносять "загальні" рішення. Наприклад: "Режим роботи закладів торгівлі розташованих по вул.С.Бендери встановити: з ...по ..". І все зрозуміло. А так якісь перепогодження по наперед не оголошенним правилам.... Щось тут не наведенням порядку пахне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100