реклама

реклама

Шевченківський районний суд міста Києва призначив до розгляду по суті кримінальне провадження за обвинуваченням екс-мера Черкас Сергія Одарича за зловживання службовим становищем на 13.00 6 вересня. Про це повідомила головуюча суддя Лариса Радуцька, передає УНН.

"Призначити судовий розгляд кримінального провадження відносно С.Одарича у відкритому судовому засіданні на 6 вересня 13 годину", - повідомила суддя Л.Радуцька .

Під час судового засідання 28 серпня суддя долучила цивільні позови потерпілих, також задовольнила клопотання представника прокуратури щодо допиту свідків і частково були задоволені клопотання захисника С.Одарича.

Також у попередньому засідання стало відомо, що один з 6 потерпілих помер. Представник держобвинувачення надала судді свідоцтво про смерть цього потерпілого.

Нагадаємо, на початку серпня за клопотанням С.Одарича Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс розгляд справи у Шевченківський райсуд міста Києва.

Як повідомляв УНН, екс-мера Черкас Сергія Одарича підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 КК України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення). Йому інкримінують завдання збитків міському бюджету у розмірі 900 тис грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100