реклама
Sucurity Police

реклама

Через технічні несправності, що виникли вже під кінець прямої трансляції "Розмови з країною", яку учора, 25 лютого, здійснювали провідні українські телеканали, Президенту України Віктору Януковичу не вдалося встановити зв'язок з містом Канів. Про це повідомляє "Телепростір".

Але усі питання, які хотіли поставити Президенту мешканці міста Канів, будуть передані журналістами Першого національного в Адміністрацію Президента України. Про це повідомив генеральний директор Першого національного Єгор Бенкендорф.

Ми дуже вдячні усім мешканцям Канева, які прийшли сьогодні спеціально для того, щоб взяти участь у "Розмові з країною". Ми приносимо свої вибачення цим людям за технічний зрив трансляції. Але, нажаль, є технічні несправності, що не дали нам можливості здійснити пряме включення з цим містом. Наразі, в Каневі працюють кореспонденти Першого національного, які збирають питання мешканців Канева і найближчим часом вони будуть передані Президенту України, – запевнив пан Єгор.

Нагадаємо, "Розмова з країною" - це масштабний телевізійний проект, організований шістьма провідними телевізійними каналами України спільно з інформаційними агентствами "Інтерфакс-Україна", "УНІАН" та ВАТ "Укртелеком". У рамках проекту Президент України Віктор Янукович у прямому ефірі відповідав на питання громадян, які були поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також надійшли телефоном та через Інтернет.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100