реклама

реклама

15 вересня за ініціативи Черкаського міського Палацу молоді відбулась подорож Дніпром для представників молодіжних громадських організацій та найактивніших учасників клубу спілкування «Перехрестя».

Про це інформаційному агентству «Прочерк» повідомили у Прес-клубі реформ.

Справжня козацька чайка завітала в Черкаси зі Львова ще на початку серпня, і вже чимало дітей здійснили мандрівки по Кременчуцькому водосховищу. Цими вихідними познайомитися з цим унікальним кораблем та його командою змогли й дорослі.

- Ми прагнули організувати змістовне дозвілля для людей різного віку, небайдужих до історії рідної країни. Активними учасниками цього заходу стали також наші друзі - представники Козацтва Запорізького, - повідомила директор Палацу молоді Надія Селіонова, яка ініціювала подорож Дніпром для представників молодіжних громадських організацій та найактивніших учасників клубу спілкування «Перехрестя».

На думку депутата Черкаської міської ради Ольги Сисоєвої, що також взяла участь у екскурсії, такі виховують у молоді шанобливе ставлення до культури і традицій українців, зберігаючи духовну єдність поколінь.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Вася Х... 18.09.2013 06:54
Сысоева привыкла к отдыху на катерах, яхтах, дебаркадерах. Так и тянет .... в воду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Владимир 17.09.2013 22:17
Активистка С*с*ева начала виховувать сверстников :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100