реклама

реклама

У андеркарті у Макса Бурсака (27-1-1, 12 КО) і Ніка Блеквелла (13-2-0, 6 КО), які змагатимуться 21 вересня на арені харківського палацу спорту «Локомотив», відбудеться професійний дебют українського суперважковика Івана Ткаченка. Про це повідомили організатори змагань «K2 Promotions».

Ткаченку 22 роки, його ріст 197 см. Живе він у Черкасах, тренується під керівництвом Юрія Зубова.


У любительський, а тепер і в професійний бокс Ткаченко прийшов із кікбоксингу, де досяг значних успіхів. Іван – чемпіон Європи і дворазовий переможець Кубку світу. Головним же досягненням бійця із Черкас є срібна медаль чемпіонату світу-2011 серед любителів по престижній версії WAKO, який проходив у ірландському Дубліні.

Суперником Ткаченка у його першому бою на професійному рингу стане другий профдебютант – 19-річний харків’янин Максим Недашківський, чий зріст становить трохи менше двох метрів, а вага – 100 кг.

Також того вечора на ринг вийде перспективний суперлегковаговик Мишико Беселія (3-0, 1 КО) з Черкас.


Супротивником Беселії у звітному бої повинен стати Дмитро Богачук (6-15-1, 3 КО) із Єнакієвого. У рамках спаринг-сесії Беселія спарингувався з досвідченим українцем, власником титулу Інтернаціонального чемпіона WBC у першій напівсередній вазі і першим номером рейтингу цієї організації Віктором Постолом (23-0, 10 КО).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100