реклама

реклама

Секретар Спілки письменників України Сергій Пантюк сьогодні під час «круглого» столу руху «Чесно» на тему «Чи відбудеться все ЧЕСНО 15 грудня?» пояснив, чому деякі спікери ігнорують заходи, які організовують у Черкасах.

Нагадаємо, що на «круглий» стіл руху «Чесно» не прийшов кандидат від «проблемного» округу № 197 Богдан Губський, кандидати від округу № 194 – Валентина Жуковська та Микола Булатецький, а також начальник Управління УМВС України в Черкаській області Володимир Ліпандін.

– Відбувся «круглий» стіл. Тут сидять журналісти. Вибачте, я сам журналіст. Я знаю, як зараз висвітлюються такі питання. Це така заміточка, що відбувся захід, посиділи, поговорили. Це проблема не журналістів, а організаторів, – вдався до конструктивної критики організаторів Сергій Дмитрович. – Простий приклад із свого досвіду. Робили ми колись «круглий» стіл не політичний, а мистецький. Запросили низку людей. Зрозуміло, що вони не прийшли. На місця табличок із їхніми іменами «посадили» «кіношних» персонажів: свиню тощо. Про це показали всі канали. До чого я веду? Якби тут зараз на місці таблички «начальника міліції», наприклад, стояли порожні склянки... Ми інколи надто серйозні.

На переконання секретаря Спілки письменників України, «сміх інколи вирішує більше питань, ніж серйозні пики, які ми робимо».

– Залишилося три місяці до перевиборів. Чому досі не створені центри захисту голосів? Хто знає за межами Черкас хорошого хлопця Льоню Даценка? Ну я знаю, ще там якесь обмежене коло. Чому не робимо загальноукраїнських нормальних заходів? Це письменник чудовий, не тільки політик. Булатецький – людина, яка підтримує культурницькі проекти. Усі чудово розуміють, що ви – не олігархи, але сюди приїдуть люди, вас підтримають. Дайте клич! Скажіть нормально: «Хлопці, приїдьте! Ми наллємо вам сто грамів. Так, ми не можемо вам платити мільйони»... Але всі знають, що вас треба підтримати, і люди приїдуть! – переконаний Сергій Пантюк. – Це вже треба робити. От відбувся захід. Хай попрацює прес-центр, щоб увечері це вже було хоча б на моєму блозі в «Українській правді», а не 5 рядків, що ми посиділи, поспілкувалися. Давайте юзити (англ. use – використовувати, – ред.) одне одного і не шкодувати.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Миколай 18.09.2013 09:40
Цитую ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО:
Так, 15 грудня в Черкасах буде парад "тітушок"...
Тому пора роздавати патрони...

сам застр*лись вася
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 17.09.2013 19:00
Так, 15 грудня в Черкасах буде парад "тітушок"...
Тому пора роздавати патрони...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100