реклама

реклама

Засновник та керівник громадської організації «Центр UA», один з ініціаторів Громадської кампанії «Новий громадянин», екс-нардеп і екс-радник президента Олег Рибачук впевнений, що голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб «старається невідомо для чого». Саме губернатора він вважає причетним до організації перешкод показу альманаху «Відкритий доступ» у Черкасах. Про це Рибачук заявив учора черкаським журналістам.

– Я б хотів через вас дати пораду місцевій владі, зокрема, губернатору Тулубу, бо я знаю його особисто. Він дуже старається невідомо заради чого… Як кажуть, пусти дурня в церкву, він і лоба розшибе. Бажаю, щоб Тулуб свого губернаторського лоба не розбив об стінку абсолютно сучасного кафе. Він теж може стати крайнім. Він може кинути тінь на владу на шляху до світлого європейського майбутнього, – впевнений Рибачук.

Також він запевнив, що про події, які відбулися вчора в черкаському некафе, розповість під час сьогоднішньої зустріч із дипломатами.

– На зустрічі будуть присутні 28 дипломатів із різних країн-членів ЄС. Тема моєї зустрічі з ними: стан демократії в Україні, розвиток громадянського суспільства та готовність до підписання угоди. Поговоримо і про цей вечір, – пообіцяв Рибачук.

Також політик додав, що знайшов порозуміння з представниками черкаської влади, які пообіцяли, що ніяких додаткових проблем у некафе не буде. Олег Рибачук попросив журналістів, що, якщо в роботі закладу через перегляд альманаху виникнуть якісь труднощі, інформувати його.

Нагадаємо, екс-мер Черкас Сергій Одарич також вважає черкаського губернатора причетним до організації перешкод у показі «Відкритого доступу».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #7 блазень 28.09.2013 00:27
Встать!!! Суд идет!!! Слушается дело о групповом изнасиловании!! !
Группа изнасилованных-встаньте!!! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Моралист 26.09.2013 16:27
Вместо того, чтобы пропиариться на фильме, Рыбачук пиарится на Тулубе. Ну да, Тулуб - бренд куда как пораскрученей ;-) Что нэ ляпнешь в его сторону, сразу процитируют
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #5 СС 26.09.2013 15:54
Це почерк опозиційних технологів. Хто спалив рейстаг?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Фугас 26.09.2013 14:55
Шось затримується Тулуб з клятвенними промовами про те, що до інцеденту він не має найменшого стосунку. Але він буде, ось побачете!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 незнайка 26.09.2013 14:46
Я тоже родился в стране советов Работать до сих пор не хочу Давать советы-запросто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 1 26.09.2013 14:44
А его и так посомтриели))вс е занют что тулубчик - маразмом страдает и у них оказался геренатор)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 чувачок 26.09.2013 14:38
та якби тулубчик не вчудив таке, то групка озабочених подивилася б той фільмик та й на тому б все скінчилося. І всі б вже забули. :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100