реклама
Sucurity Police

реклама

У тихому райцентрі Черкащини – Чорнобаї – відбувся на перший погляд незрозумілий конфлікт між чиновниками високого рангу та охоронцями будівлі, що належить місцевому сільгосппідприємству «Дніпро». На місце події навіть виїжджала чорнобаївська міліція. Ситуація загрожує вилитися в гучний скандал, адже це вже вдруге за два дні у будівлю, що перебуває у приватній власності, намагаються потрапити сторонні особи.

У СТОВ «Дніпро» вважають «наполегливий і грубий наступ чиновників на будівлю спробою рейдерського захоплення підприємства». У свою чергу, заступник голови Черкаської облдержадміністрації Вадим Льошенко та перший заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Олексій Боровик, які і намагались пройти у середину будівлі, в один голос твердять, що робили це спокійно і на конфлікт нікого не провокували. А потрапити вищезгадані чиновники хотіли у районну організацію Партії регіонів, що тут таки розташована.

Керівник найчисельнішої в області районної організації Партії регіонів Григорій Душейко припускає, що неочікуваний візит у місцевий осередок партії високопоставлені чиновники планували для того, щоб вилучити певні документи. Адже керівництво обласної організації Партії регіонів не влаштовує керівництво чорнобаївського осередку...

У конфлікті спробував розібратися «Прочерк». Подробиці з приводу даної ситуації читачі сайту побачать вже найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Володимир 27.02.2012 10:46
Цитую антон:
я б на месте душейка всей партией перешол к коропевской головко его всеравно уничтожит как политика как безмесмена

Оперативний воментар на публікацію від 20 липня 2010 :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 антон 27.02.2012 08:18
я б на месте душейка всей партией перешол к коропевской головко его всеравно уничтожит как политика как безмесмена
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100