реклама

реклама

На стінах автокооперативу, розташованого у дворі будинків на вул. Бидгощській, 36 та Рози Люксембург, 149, «оселилися» герої радянського мультфільму «Ну, постривай!». Автором малюнків стала учениця 11 класу ЗОШ №13 Тетяна Дмитренко, а ідейним натхненником – місцевий підприємець, представник «Вільних демократів» Василь Соломаха, інформує прес-служба партії.


Як розповів Василь Михайлович, це – не єдиний об’єкт, який розмалювала талановита художниця. Перед цим вона зобразила спортсменів на стіні центрального теплового пункту в дворі будинку на вул. Бидгощській, 5, а також оформила одну із стін ЗОШ № 20.


– Двір будинків на вул. Бидгощській, 36 та Рози Люксембург, 149 – досить затишний. Свого часу за допомогою депутатів міської ради від «Вільних демократів» вдалося встановити тут елементи дитячих майданчиків. Моє підприємство облаштувало парканчики довкола квітників, ми поставили лавки. Спільно з мешканцями виходили на суботник. І виникла ідея розмалювати непримітну стіну автокооперативу, яка виходить прямісінько у двір, – розповів Василь Соломаха, додавши, що допомагали юній художниці діти з довколишніх будинків.


Над ідеєю довго не думали. Вирішили зобразити героїв мультфільму «Ну, постривай!». Примітно, що малюнок, де вовк грає із зайцем у шахи, зобразили поряд із тим місцем, де чоловіки вечорами збираються пограти в доміно та шахи.


Нагадаємо, у місті з ініціативи команди «Вільних демократів» проходить стріт-арт проект «Прикрасимо наше місто». Завдяки цьому проекту на багатьох об’єктах в Черкасах з’явилися чудові малюнки, героями яких ставали як мультиплікаційні персонажі, так і зображення Черкас.

У довідковій інформації прес-служба «Вільних демократів» нагадує, що Василь Соломаха в 2010 році балотувався по виборчому округу № 15 від «Вільних демократів». Він програв вибори кандидату від КПУ Артуру Савіну, який нині входить до більшості, що відправила у відставку міського голову Сергія Одарича.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Основа 17.10.2013 13:35
Респект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Житель району 17.10.2013 11:15
Хоч хтось наводить красоту в районі.
А то минули вибори: ні бютівців, ні регіоналів на окрузі не було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Физиогномик 17.10.2013 10:39
Это у людей на гаражах нарисовали ??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ИМХО 17.10.2013 10:17
Молодцы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100