реклама
Sucurity Police

реклама

24 жовтня в Черкасах проведуть спільні командно-штабні тренування Державної служби із надзвичайних ситуацій (ДСНС), комунальних служб, Міноборони, МВС, Міненерговугілля, Мінінфраструктури та інших структур, йдеться на сайті «Урядовий портал».


Відповідні тренування будуть проводитися за завданням Віце-прем'єр-міністра, голови Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександра Вілкула. На його переконання, тренування допоможуть актуалізувати механізми взаємодії всіх відповідальних служб на випадок надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Натомість, як повідомив «Прочерку» помічник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко, на сьогодні формат майбутніх тренувань ще не визначений. Утім, за його інформацією, контролювати їхній перебіг приїде й сам Олександр Вілкул.

– Поки що залишається невідомим, які завдання стоятимуть перед нашою службою. Коли ми про це дізнаємося, то буде складений спеціальний план тренувань. Зазвичай тренування такого рівня проводяться раз на п’ять років, але в нас востаннє були подібні два роки тому, – розповів Костянтин Петрович.

Такі тренування вже пройшли в Київській, Чернігівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Миколаївській та Сумській областях.

Загалом нині по Україні до протидії можливим надзвичайним ситуаціям в осінньо-зимовий період до стану готовності вже приведено Міжвідомче угруповання сил у складі 40,6 тис. осіб, підготовлено понад 11,5 тис. одиниць спецтехніки та 6,5 тис. комунальної техніки.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 незнайка 17.10.2013 09:42
И где были эти надзвычайники когда в Черкассах возили рожениц рожать в неотапливаемые помещения?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Loki 17.10.2013 09:05
Ну если перевыборы уже причислены к надзвычайным ситуациям, то да. Канешно надо.))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100