реклама

реклама

Самовисуванець на парламентських виборах та голова селянського руху Київщини Сергій Мартіян планує роздати жителям Черкас та області безкоштовні соціальні картки захисту громадян, які передбачають матеріальну допомогу. Про це він розповів «Газеті по-українськи» в Центральній виборчій комісії.

– Зараз соціальна картка киянина – це пустушка. А ми говоримо, що вона має бути наповнена. Пенсіонери прийшли в аптеку, замовили ліки і їм там сказали, що Попов нічого не компенсує, бо аптека приватна. В черговий раз дід з бабою обпльовані, обдурені. Ця карточка має бути чимось наповнена. За планом на нашій соціальній картці буде від 20 до 60 тисяч гривень для кожної людини. Це буде забезпечення картки, а люди будуть отримувати місячні відсотки, – розповів Мартіян.

За його словами, безкоштовна картка, в першу чергу, буде розрахована для пенсіонерів, чорнобильців, вчителів, лікарів.

– Якщо впроваджу цю програму, то конкурентів на виборах не буде. Уявіть собі: людина отримує цю картку. Їй треба заплатити за газ, за електроенергію. Пішов заплатив. За кого людина буде голосувати? У мене шанс показати, як діє. Чи вийде, ще не відомо, бо для цього треба отримати стартовий капітал, фінансове забезпечення, – розповів він.

На уточнювальне питання журналіста, хто фінансуватиме ці картки для громадян, Мартіян відповів:

– Це вже інші справи. Всі хочуть знати, звідки це береться. Але, як сказав Тігіпко, якщо розкажу, то вам буду не потрібен.

Голова селянського руху розповів, що цю програму пропонував лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку, партії Наталії Королевської і голові Європейської партії України Миколі Катеринчуку. Мартіян планує балотуватися або на окрузі в Черкасах, або на окрузі в Черкаській області.

Нагадаємо, повторні парламентські вибори на п'яти проблемних округах відбудуться 15 грудня. За два місяці, 16 жовтня, у Центральній виборчій комісії стартувала реєстрація кандидатів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #9 Досвідчений 17.10.2013 22:58
Всі попередники значно дешевше округ купували. Так що при прогнозованій малій явці електорату Даценко може програти. Булатецький - ??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 блазнь 17.10.2013 21:46
Ну фсьо! -Тепер точно -знову Микола Іванович без мандату залишиться :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Loki 17.10.2013 18:38
З².Ы². Вау!!! В селе Тиньки есть дрова? Лучше это было бы не обнародовать((( . А то теперь тінківчанам газу таки точно не бачить((. Жестокий оскал передвиборних обіцянок((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Loki 17.10.2013 18:25
З.Ы. После выборов - хто кормыв, так тот и будет вас всех танцевать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Гонта 17.10.2013 18:15
Який прогрес! З 20 гривневої купюри від Шуфрича, до 20 000 грн карточки від Маркіяна. Круто. І все в рамках діючого законодавства. Тільки навіщо їм Україна? Купували б собі зразу довічні мандати депутатів Європарламента. Або створили б золотий світовий парламент і приймали б закони для Творця нашого. Україна багата і таких слуг утримає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Loki 17.10.2013 17:43
Kuso4ok syru ne zabuwaem na prymanku po4epyt' )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 СЕЛЯНИН 17.10.2013 17:41
Мени в сели хай бильше агиток у щилину хвирточки напхають Буде чим дрова розпалювать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Физиогномик 17.10.2013 17:28
перед выборами все хотят нас кормить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 ирина 17.10.2013 17:25
а что это за "перец"? тут и "своих хватает"....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100