реклама
Sucurity Police

реклама

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя заявив, що його гурт не братиме участь у концерті, організованому «Українським вибором» Віктора Медведчука у Черкасах. Про це він написав у своєму блозі, інформує «Козацький край».

Тополя розповів, яким чином раніше відбувалися домовленості щодо участі у концертному турі «Ми єдіни», організованому громадським рухом «Український вибір», який пропагує за вступ України до Митного союзу.

Музикант запевнив: йому пообіцяли, що до концерту не будуть причетні жодні політики.

Виступити на концерті Тополі запропонував лідер гурту «Братья Карамазовы» Олег Карамазов, який заявив, що члени «Українського вибору» «полізли з політикою, примазалися і піаряться, стирчать з прапорами під сценою».

Також, за словами лідера гурту «Антитіла», «Братья Карамазовы» подаватимуть на рух Медведчука до суду.

«Антитіла не братимуть участь у концерті, організованому політсилою «Український вибір»! Ми категорично не згодні з вектором та ідеологією цієї політичної сили! Крапка», – додав Тополя.

У Черкасах активно монтують сцену

У Черкасах активно монтують сцену


Як відомо, в Україні за підтримки громадського руху «Український вибір» стартував масштабний концертний тур «Ми єдіни».

Акція стартувала у Севастополі, далі тур рухатиметься через Херсон, Одесу, Черкаси, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Донецьк.

Як зазначено у повідомленні «Українського вибору» , на концерті 4 листопада у Харкові буде присутній сам лідер руху Віктор Медведчук, після чого концерти також заплановані у Кіровограді та Києві, де відбудеться заключний гала-концерт.

У турі анонсована участь гуртів «С.К.А.Й.», «Антитіла» та «Брати Карамазови» (Україна), «Чайф», «Кубанський козачий хор» (Росія), «Пісняри» (Білорусь), «Різні люди» (Україна, Росія), та Еміра Кустуріци з TheNoSmokingOrchestra (Сербія).

Тур «Ми єдіни» ініціювали РПЦ Московського патріархату, проросійська організація «День Крещения Руси» та підтримав рух «Український вибір» Віктора Медведчука. Основним гаслом туру є ідея «триединого русского народа».

Нагадаємо, як повідомляли в Черкаському міськвиконкомі, сьогодні 16.30 до 23.00 буде перекрито рух транспортних засобів бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашкевича.

Перекриття руху здійснюється у зв’язку з проведенням святкового урочистого концерту з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 70-річчя початку визволення України від нацистських загарбників.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #9 Гуля 23.10.2013 13:38
А может пора вспомнить про темники медведчука и как он обслуживал кучму и что даже регионы вышвырнули его. Медведчук .......... ....., тебе ничего не поможет даже если приедет агитировать сам главпоп всея руси вместе с кремлевским карликом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 комент 23.10.2013 13:00
То тур таки називається - концертний тур «Ми єдіни»?? ци помилка журналіста чи організатор поглумився?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Сергій з Кривалівки 23.10.2013 12:57
"Старік Собакін" - "бєндєри, бєндери"... Бендери - місто в Молдові!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #6 Cтарик Собакин 23.10.2013 12:17
Украинский выбор Медведчука хотя бы не безразличен к проблемам Украины. А эта группа наверно бендеры-внуки полицаев
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 незнайка 23.10.2013 11:24
Какое дело талантливой музыкально-одаренной молодежи до политических взглядов организаторов? Пусть себе плямкают и шушукаются седовласые придурки Историю вспять не повернуть Время ваше
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #4 блазень 23.10.2013 11:23
Гарна новина. Бистріше почуємо ЧАЙФ :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 Чукча 23.10.2013 11:19
А Путин не будет выступать? Кум с Мацквы отвалил деньог от продажи газа Украины на концерты. Лучше бы пан Медведчук договорился с кумом Путиным о снижении цены на газ. Наверное метит в Президенты в 2015-м
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #2 Вот так то... 23.10.2013 11:11
Мало бабла отстєгнули...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Фугас 23.10.2013 10:57
Медведчук, не сумуй! В Украине достаточно эстрадных п...., готовых петь и играть для твоего кума (и не надо про укр. народ.) Обратись к Тае, Тане Нед., Яну Петровичу... Могу предоставить процентов 70 списка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100