реклама

реклама

Перший заступник міністра фінансів України Анатолій Мярковський не знає, чи виділені кошти на будівництво гелікоптерного майданчика в Канівському районі.

«Я, чесно кажучи, не бачив таких офіційних рішень», – відповів Анатолій Мярковський, що перебував 12 березня на Черкащині з робочим візитом, на запитання черкаських журналістів з приводу виділення 45 млн. грн. на будівництво.

«Так кошти виділені?... Я думаю, що це треба уточнити, бо я таких офіційних рішень не бачив, тож не можу прокоментувати», – зазначив він.

При цьому, перший заступник міністра фінансів додав, що усі рішення йдуть через міністерство фінансів.

«Усі рішення у нас візуються», – сказав він.

У той же час, згідно повідомлення прес-служби Кабінету міністрів України, у межах підготовки до Євро-2012 у селі Пекарі Канівського району розпочато спорудження гелікоптерного майданчика з пасажирським терміналом спроможністю 50 пасажирів на годину з під‘їзною дорогою. І на все це, як стверджується в повідомленні, таки виділені кошти!

«Будівництво здійснюється в рамках Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Передбачається, що гості чемпіонату, які виявлять бажання відвідати Шевченківські місця, матимуть можливість побувати на цих славетних черкаських землях, вклонитися могилі Кобзаря, при цьому – зі значною економією часу на дорогу», – йдеться в повідомленні.

«За проектом будівництва, розробленого, погодженого та затвердженого в установленому порядку, його вартість становить 96 млн.грн.. Наразі інспекцією архбудконтролю у Черкаській області видано дозвіл на виконання будівельних робіт, які вже розпочато. Їх завершення заплановано на кінець травня 2011 року. На даний час на будівництво вже виділено 45 млн.грн.» – зазначалося в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Виктор Гарькавый 13.03.2011 21:51
Кому предназначена эта лапша на уши? Что, в правительстве, департаменте авиации нет специалистов, способных объяснить ЧТО ТАКОЕ ВЕРТОЛЕТНАЯ ПЛОЩАДКА И СКОЛЬКО, РЕАЛЬНО она стоит? Зачем же сколько копий ломали вокруг Черкасского аэропорта, если для его, хотя бы минимальной работы, можно было вложить эти деньги, в уже готовую инфраструктуру, правда, порядком загубленную?А этих,пресловуты х "паломников-иностранцев" по Шевченковских местах СПОКОЙНО можно было бы возить и из Черкасского аэропорта? Кто сомневается, пусть разделит расстояние 100км(грубо) от Черкасс до Канева на скорость вертолета(по минимуму-150км/час), получим время полета до Канева. А любой, уважающий себя пилот вертолета,совер шенно безопасно сможет приземлиться даже на стадионе, НЕ ГОВОРЯ УЖЕ О ПРОСТОЙ ЛУЖАЙКЕ ГДЕ-ТО В ПОЛЕ РЯДОМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Warrava 13.03.2011 16:51
Так то ж Барабашка будує.По ночах.Вдень боїться.
І прилітати буде Карлсон.З Герман.А вона казатиме,що вона й не вона,а так собі.Хтось.
У нас все дуже стрімко перетворюється у світ тотальної дурні.
Нечаче люди подуріли....казав Тарас.А таки подуріли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 NazarStodola 13.03.2011 15:36
Нічого дивного, що цей не знає: ВІН НЕ З ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. http://minfin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article/main%3fart_id=32622&cat_id=29458
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100