реклама
Sucurity Police

реклама

Для модернізації житлово-комунального господарства України Уряд вже реалізовує з міжнародними фінансовими організаціями чотири проекти вартістю понад 3 млрд грн (з них двоє – в Черкасах) та веде роботи щодо реалізації ще п’яти спільних проектів на суму майже 10 млрд грн. Про це повідомляє «Урядовий портал» з посиланням на слова Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула.


За словами Вілкула, в 14 містах України реалізується спільний зі Світовим банком проект розвитку місцевої інфраструктури на суму 140 млн дол. Проект спрямований на модернізацію систем водопостачання та водовідведення. У проекті беруть участь Черкаси, Одеса, Чернігів, Бориспіль, Кам’янець-Подільський, Коломия, Дрогобич, Харків, Калуш, Кременчук, Івано-Франківськ, Новоград-Волинський, Слов’янськ, Нова Каховка.

У межах проекту вже замінено майже 50 км водопровідно-каналізаційних мереж, реконструйовано 408 насосних та каналізаційних станцій (із запланованих 460).

– Середній показник економії електроенергії на комунальних підприємствах, які завершили реалізацію проекту становить 30% (при запланованому показнику на рівні 15%), на 5% скорочено втрати води, – зазначив Олександр Вілкул.

Роботи в межах проекту вже повністю завершено у 5 містах – Черкасах, Коломиї, Новій Каховці, Дрогобичі та Кам’янець-Подільському.

Ще один проект – «Модернізація теплопостачання, водовідведення та енергозбереження» реалізується в Україні спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на суму 147,5 млн євро у 8 містах: Велика Ялта, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Тернопіль, Житомир, Івано-Франківськ, Черкаси.

– Урядом ведеться робота щодо реалізації ще 5 спільних з Міжнародними фінансовими організаціями проектів з модернізації галузі ЖКГ на суму майже 10 млрд. грн, – розповів Олександр Вілкул.

Проекти стосуються підвищення якості муніципальної інфраструктури міст України, а саме – систем водопостачання та водовідведення, теплопостачання, енергоефективності житлових будинків.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Кирилл 07.11.2013 10:09
Крутой у него галстук!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 небесный Птиц 06.11.2013 19:13
Вилкул такой худенький! На фото в газетах он минимум на 10 лет старше и раза в полтора шире :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 трек 06.11.2013 16:49
Аби ще гроші дав!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 06.11.2013 15:38
Почему в Черкассах во время похолодания в детских учреждениях тепловой режим не соблюдался?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100