реклама

реклама

Канів стане першим містом, до якого буде відновлено пасажирське сполучення Дніпром. До Євро-2012 у місті буде проведено капітальний ремонт причалу, а для перевезень пасажирів за маршрутом Київ-Канів-Київ буде залучено судна типу «Восход». Відповідне рішення було прийнято на нараді під головуванням першого заступника Міністра інфраструктури Костянтина Єфименка та керівництва Укрморрічфлоту.

Слід зазначити, що здійснення капітального ремонту та реконструкції пасажирського причалу буде проведено у рамках виконання заходу «реконструкція та будівництво об'єктів Шевченківського національного заповідника та інфраструктури м. Канева», який є одним з складових Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Також планується, що до 2012 року буде відновлено роботу пасажирських причалів та пристаней у Черкасах, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі та Херсоні.

Нагадаємо, Укрморрічфлот розробляє перелік пасажирських суден на державних підприємствах, які можуть бути використані для пасажирських перевезень Дніпром. Одним з перших для перевезення пасажирів до зазначених міст буде судно «Кримська стріла», яке знаходиться на балансі Ялтинського порту.

Для забезпечення безпеки судноплавства особлива увага приділятиметься розвитку навігації. Будуть впроваджені нові засоби зв’язку, супутникової навігації та проведено повну інформатизацію судноплавства по внутрішніх водних шляхах.

«Після проведення чемпіонату ми продовжимо розвиток інфраструктури на внутрішніх водних шляхах для забезпечення безпеки торговельного судноплавства, а також розвитку туристичного бізнесу, водного спорту та відпочинку», - підкреслив голова Укрморрічфлоту Сергій Крижановський.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Kotovsky 16.03.2011 18:43
И шо мы тут паримся с дорогами?
Скоро у нас будут галеры..."Восход" или "Крымская стрела". Глядишь - вот тебе и альтернативная служба, и отбывание пожизненного заключения, и просто исправительные работы, и ещё много разных "развлечений"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100