реклама

реклама

Фракції «Батьківщина» та «Екологія і соціальний захист» (що представлена в міськраді двома депутатами – Валерієм Воротніком та Володимиром Мамалигою) покинули засідання сесії Черкаської міської ради сьогодні, 17 березня. Таким чином депутати-опозиціонери висловили протест з приводу відміни голосування в поіменному режимі.

- Сьогодні ми не брали участь в сесійному засіданні на знак протесту проти порушення, яке відбулося на сесії, коли формувався порядок денний. Законом України «Про місцеве самоврядування» та регламентом Черкаської міськради передбачено проведення окремо галузевих та земельних сесій. Більше того, така сесія (земельна) має проходити раз на місяць кожного четвертого четверга. Скориставшись відсутністю міського голови секретар міськради, який проводить сесію, пішов на порушення регламенту і відмінив поіменне голосування стосовно пропозиції голови фракції Партії Вільних Демократів Олега Ліходькіна. Він пропонував не проводити сьогодні земельну сесію, – сказала голова фракції «Батьківщина» Наталія Коваленко. – Тому звичайно ми не хочемо брати участь в сесіях, коли порушується регламент і невідомо як проводиться підрахунок голосів. Мовляв, за відміну голосування в поіменному режимі проголосували 35 осіб. Але ми бачили, що їх було значно менше.

Однак, незважаючи на те, що частина депутатів покинула сесійну залу, сесія зараз ще триває. Детальніше про ситуацію ми повідомимо найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Stranger 17.03.2011 22:42
А чего не написали, что Мамалыга выходя из зала, сказал Горкуну "Пошли вы на*р" ? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 kotovsky 17.03.2011 16:56
Цитую УкраїNець:

Цікаво, хто з них "Екологія", а хто - "Соціальний захист"?

Так це й так очевидно: Мамалига - це екологія (по ньому добре видно), а соціальний захист - Воротнік (загальновідоми й правдолюб за гроші). Про інших - нічого сказати не можу. :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 УкраїNець 17.03.2011 14:29
Потужна і чисельна фракція - "Екологія і соціальний захист" - Воротнік і Мамалига :lol:
Цікаво, хто з них "Екологія", а хто - "Соціальний захист"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100