реклама

реклама

Депутати Черкаської міської ради звернулися до прем’єр-міністра України Миколи Азарова та голови Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор» Володимира Демішкана з проханням виділити місту на ремонт доріг 15 млн грн.

Про це йдеться у відповідному звернення депутатів міськради, яке сьогодні на сесії міськради підтримали 45 з 46 присутніх в залі депутатів. Від імені депкорпусу звернення підписане міським головою Сергієм Одаричем.

«З 1 січня 2011 року вступив в дію Податковий кодекс України, яким відмінено податок з власників транспортних засобів, основне джерело надходження коштів до міського бюджету для ремонту та утримання міських доріг… Ситуація поглиблюється тим, що на сьогоднішній день дороги міста знаходяться в незадовільному технічному стані і потребують негайного ремонту», – йдеться у звернення.

«У зв’язку зі зміною порядку фінансування місто не має можливості самостійно фінансувати проведення робіт з утримання та поточного ремонту міських доріг. Ми звертаємося до вас, аби не допустити соціальної напруги в м. Черкаси, якнайшвидше розробити порядок надання коштів місцевому бюджету на поточний ремонт міських доріг та виділити місту Черкаси кошти в сумі 15,0 млн грн.», – просять автори заяви.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100