реклама
Sucurity Police

реклама

Нещодавно під час підготовчого етапу до міждержавної операції «Розшук» оперативники Черкаського УБОЗу затримали у місті Київ 40-річного учасника організованої злочинної групи. Встановлено, що він з грудня минулого року перебував у міждержавному розшуку за скоєння в складі організованнної злочинної групи розбійного нападу та крадіжки, повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Але, як з’ясували оперативники, затриманий причетний не тільки до згаданих злочинів.

– У цей день вдача була на нашому боці, – розповідає начальник УБОЗ УМВС України в Черкаській області Ігор Корнєєв. –  Окрім того, що ми розшукали та затримали розбійника, нам вдалося у нього дізнатися про те, що він являється замовником вбивства приватного підприємця, скоєного у 2003 році. Затриманий також назвав ім’я виконавця злочину. А далі вже була справа техніки.

Того ж дня, працівники спецпідрозділу встановили місце перебування та  затримали 29-річного раніше судимого молодика, який в подальшому і зізнався в скоєнні вбивства бізнесмена восьмирічної давнини. Кілер також повідомив, що замовник надав йому обріз мисливської рушниці з набоями та вказав місце, де з’являвся потерпілий кожного ранку. А півтори тисячі гривень він отримав як гонорар за «виконану роботу».

Наразі вищевказаний обріз мисливської рушниці вилучено.

Вина затриманих підтверджується показами свідків та відтворенням обстановки і обставин скоєння злочину.

Вказані особи також перевіряються на причетність до вчинення тяжких злочинів на території Черкаської та інших областей України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100