реклама

реклама

10-річна учасниця конкурсу Аріна Кашуба хоче на конкурсі визначити фаховий рівень свого танцю

10-річна учасниця конкурсу Аріна Кашуба хоче на конкурсі визначити фаховий рівень свого танцю

Найкращі танцюристи з усієї України 26-27 березня з’їдуться до Черкас аби продемонструвати свій талант, популяризувати мистецтво танцю та отримати кубок міського голови. Крім того, на захід завітає Севастопольський театр танцю Вадима Єлізарова.

– 80% дітей, які нині у нашому місті займаються танцями, не мають фінансових можливостей їздити регулярно в інші міста на конкурси. Вони не можуть дивитися на більш професійні пари і вчитися у них танцювати. Тому ми запропонували міському голові підтримати наш конкурс задля того, щоб привести сюди пари з високим танцювальним рівнем, – пояснює мотиви проведення змагання керівник танцювально-спортивного клубу «Жемчуг» Ігор Добрянський.

За словами президента Черкаської обласної федерації спортивного танцю Леоніда Майстра, конкурс такого рівня востаннє проводили 15 років тому.

– Танцювальні змагання – це і насолода, і терапія. Ми хочемо, аби подібні фестивалі об’єднували людей різного віку. Бо це для душі, – говорить пан Леонід.

Як повідомили організатори Кубку міського голови, у конкурсі візьмуть участь танцюристи віком від чотирьох до 50 років. Танцювальна програма включатиме п’ять танців європейської програми (повільний вальс, танго, віденський вальс, повільний фокстрот, квікстеп) та п’ять танців латино-американського напряму (самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль, джайв). Переможців визначатимуть із-поміж категорії дорослих, оскільки саме вони – «найсильніші та найпрофесійніші» у сфері хореографії. Проте, за словами начальника управління культури і туризму Черкаського міськвиконкому Валентини Шепецької, всі учасники отримують медалі і грамоти.

Аріна Кашуба, 10-річна учасниця конкурсу, вихованка ТСК «Жемчуг» пояснила власні мотиви участі у змаганні.

– Маю вже багато медалей, але не хочу зупинятися на досягнутому. Хочу і надалі пробувати себе, визначати рівень свого танцю, – сказала вона.

Бажаючі можуть відвідати конкурс із бального танцю у спортивному комплексі «Будівельник» (пр. Хіміків 50/1). Придбати квиток можна у день проведення змагання. Ціну організатори поки що не визначили. Проте орієнтовно вона становитиме 40 гривень.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сергей Кузляев 19.03.2011 16:33
Куда ты хочешь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Аріна Кашуба 19.03.2011 08:33
Мені дуже сподобалося я хочу ще! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100