реклама

реклама

Передовий сучасний центр, де готуватимуть високооплачуваних і конкурентноздатних на ринку праці фахівців робітничих професій, які зможуть отримувати зарплати у 6-8 тисяч гривень, хоче створити на Черкащині обласний центр зайнятості. Про це під час прес-конференції у Черкаському прес-клубі заявив директор Черкаського обласного центру зайнятості Володимир Вовченко.

– Наразі наше обґрунтування, стосовно необхідності створення навчального центру служби зайнятості саме на Черкащині, перебуває на розгляді. Перший такий центр було відкрито у Одесі, і ми сьогодні також направляємо туди на перенавчання безробітних черкащан. Наш навчальний центр повинен готувати фахівців для машинобудування, переробної промисловості та сільського господарства, а також для туристичної галузі та зеленого туризму, – зазначив Володимир Вовченко.

За словами директора обласного центру зайнятості, наразі економіка постійно модернізується, їй потрібні фахівці із сучасними знаннями. А обладнання, працювати на якому навчають майбутніх робітників у більшості ПТУ, морально застаріле, ним не користуються на виробництві, воно не відповідає сучасним вимогам. Разом з тим, найбільш затребуваними залишаються саме кваліфіковані робітники масових робітничих професій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100