реклама

реклама

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування підписання газових угод між «Нафтогазом» та «Газпромом» має не лише вивчити дії тодішнього прем’єр-міністра, але й з’ясувати, чому зростання цін на газ відбувалось різкими темпами. Про це в ексклюзивному коментарі Українським Національним Новинам сказав член ТСК, народний депутат з фракції Партії регіонів, екс-бютівець та екс-мер Черкас Володимир Олійник.

– Я ще минулого року звернувся до Генерального прокурора з проханням дати правову оцінку діям прем’єр-міністра (Юлії Тимошенко – Ред.), яка всупереч вимогам законодавства підписала в Москві одноосібно директиву, адже документ такого характеру, як газові угоди, мають узгоджувати та затверджувати з Кабміном колегіально. Його мають завізувати відповідні міністерства. Але цього не відбулося, – зазначив екс-бютівець.

Він зауважив, що газові угоди підписувалися щодо домовленості з РФ, що не є допустимим.

– Це важливі угоди, а не базар, щоб досягати лише домовленостей, – додав член ТСК.

На його думку, підписання газових угод з «Газпромом» було проявом здачі інтересів України зі сторони тодішнього прем’єр-міністра.

– Моє особисте припущення, що у прем’єра були проблеми з російським законодавством, отож у мене як у громадянина завжди буде сумнів, наскільки доброчинні наші національні інтереси захищали ті урядовці, на яких було зібрано компромат, – сказав Володимир Олійник.

Він також наголосив, що ціна на газ зростала стрибками, і тут не було ніякої системності.

– Комісія також має з’ясувати це питання, – зауважив екс-мер Черкас.

Нагадаємо, 17 березня ВР утворила Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування обставин підписання газових угод у 2009 році між НАК «Нафтогаз Україна» та ВАТ «Газпром» щодо наявності ознак державної зради в сфері економічної безпеки України.

реклама

Коментарі  

 
+11 #3 Україна 18.03.2011 14:55
Чія б корова мичала!Регіанал и здали Крим,шельф з родовищами,.....перевертні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Санитар 18.03.2011 14:46
Что-то пан Олийнык молчит и сопит в свои две дырочки...по поводу закрытия канала "Антена" когда еще год назад не вылезал из ее студии и выступал минут по 30 больше чем положено было остальным. Сразу скажу что я не сторонник Мамалыги и Воротника и всегда их критиковал и буду критиковать. А вот Олийнык "кинул" братанов..хотя чему удивляться, в свое время так же кинул БЮТ-Батькивщину кажется, вытащивших его сирого провинциала в Верховную Раду :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Кедогор 18.03.2011 13:07
Правду кажуть: немає більш мстивого створіння, аніж колишній слуга, який знайшов нового господаря!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100