реклама

реклама

tenni2 У суботу,19 березня, Черкаська міська організація ВО «Свобода» та Черкаська обласна молодіжна громадська організація «Сокіл» провели турнір з настільного тенісу пам’яті братів Чучупак – очільників повстанського руху Холодноярської республіки.

Змагання відбулися в Черкасах у приміщенні спортивного залу спеціалізованої школи №33. Змагання зібрали біля двох десятків спортсменів переважно з Черкас. Також у спортивному заході взяли участь тенісисти з Городищини, Умані та Канева.

Молоді спортсмени-націоналісти виборювали перемогу змагаючись між собою у двох групах. Переможці обох груп визначали кращих у фінальній групі. Таким чином, переможцем турніру став студент ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Тимофій Бодров. Друге місце посів член Черкаської міської організації ВО «Свобода» та активіст ЧО МГО «Сокіл» Василь Лебедєв. Третє місце виборов також студент ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Юрій Сердюк.

фото і інформація - ВО "Свобода"

фото і інформація - ВО "Свобода"

Переможці змагань отримали грамоти та твір «Холодний Яр» Юрія Горліс-Горського, у якому йдеться про боротьбу українських повстанців Холодного Яру під проводом братів Чучупак у 20-х роках ХХ століття.

Перед присутніми із привітальним словом виступив голова Черкаської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл» Юрій Ботнар: «Ви своєю участю та перемогою довели, що українці мають бути сильними, здоровими та спритними. Лише фізично та морально сильні українці зможуть змінити суспільство, побудувати новий світ, змінивши насамперед себе та побудувавши цей світ у своїх душах. Шануючи пам´ять братів Чучупак, я сподіваюся, що усі ми намагатимемося відтепер бути сильними, як вони, мати нестримне бажання до волі, мати непоборну велич духу та тонке відчуття національної гідності. Будучи свідомими свого роду, свого шляху та мети, ми, патріотична молодь, зможемо побудувати суспільство, в якому пануватиме соціальна, національна та історична справедливість» - наголосив заступник голови Черкаської обласної організації ВО «Свобода» з питань молодіжної політики Юрій Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 да так просто 22.03.2011 11:25
хоть бы водочки "Холодний Яр" дали, а так... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100