реклама

реклама

Змішуючи спирт із водою до необхідної міцності, винахідливий 53-річний житель м. Умань отримував водно-спиртову суміш, яку продавав охочим до створеного власноруч напою клієнтам за ціною 12 гривень за півлітри.

Оперативну інформацію про діяльність в м. Умань підпільного цеху по незаконному виробництву фальсифікованих алкогольних напоїв отримали співробітники відділу податкової міліції Уманської ОДПІ. Перевіряючи отриману інформацію, податківці дійсно натрапили на підпільний цех, що організував у своєму помешканні уманчанин. Чоловіка затримали «на гарячому» при збуті чергової партії фальсифікату покупцям.

Оглянувши домоволодіння «ділка», податкові міліціонери виявили та вилучили 150 літрів вже виготовленої ним водно-спиртової суміші на суму 3,6 тисяч гривень та 54 літри сировини (спирту) на суму 2,7 тисячі гривень.

Провівши експертизу вилученої рідини податківці отримали висновок експерта, що спирт та виготовлена водно-спиртова суміш не відповідають будь-яким вимогам державних стандартів і становлять загрозу для життя та здоров’я людей при їх вживанні.

Проведені податківцями подальші оперативно-розшукові заходами допомогли встановити ще одного постачальника спирту, яким виявився 40-річний житель м. Умань.

Під час обшуку домоволодіння чоловіка співробітниками податкової міліції було виявлено та вилучено 1,9 тисяч літрів спирту, що зберігався у пластикових бочках та каністрах на суму 93,3 тисячі гривень.

Згідно висновку експерта вилучений у зловмисника спирт теж становить загрозу для життя та здоров’я людей при його вживанні.

Відносно виробника фальсифікату за незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 204 КК України.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи і відносно постачальника спирту.

Про це «Прочерку» повідомив начальник управління податкової міліції ДПА в Черкаській області Сергій Віннік.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 гонта 21.03.2011 12:32
Навіщо брехати про непридатність цього продукту? Хіба на заводах не так само бадяжать спирт з водою? Краще б роз"яснили людям, чому для людини і 12 грн. за пляшку - це високий прибуток, а для "держави" і 30 грн. замало. Чому державне підприємство Уманський горілчаний завод задаром прихопили донецькі? Чому на горілці стають міліардерами, а у державі бюджет пустий. Що, члени масаду, мовчите і лише свої жадібні ручки потираєте. Зрозуміло, що в порівнянні з лівійською нафтою, українська горілка для вас це капля в морі. От якби ви її ще пили, а не тільки українців споювали. Нічого, смоли на всіх вистачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100