реклама

реклама

Керівники Корсунь-Шевченківського району будуть позбавлені премій через халатне ставлення до питання виплат заборгованої заробітної плати. На цьому голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб наголосив під час візиту до району.

До очільника області звернулися працівники комунального підприємства міста «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне управління» з проблемою невиплаченої заробітної плати. Підприємство займається прибиранням міста та обслуговуванням будинків, дбає про чистоту на вулицях, але сьогодні відсутність фінансування значно ускладнює роботу.

– Починаючи з вересня, на підприємстві не виплачується зарплата. Це вже крик душі, адже нам теж треба за щось жити, платити послуги. Сьогодні в нас тільки заборгованість перед бюджетом складає 250 тисяч гривень, – розповіла головний бухгалтер підприємства.

За попередніми підрахунками, на погашення заборгованості та виплату зарплат працівникам потрібно близько 500 тисяч гривень.

Голова ОДА висловив невдоволення тим, що це питання не контролюється та не вирішується.

– Своєчасна виплата заробітних плат і погашення наявних заборгованостей – одне із основних завдань, яке ставить перед нами сьогодні глава держави. Такого недбалого ставлення до цієї проблеми допустити не можна, – звернувся до керівників району Сергій Тулуб. – Ми бачимось з вами майже кожного тижня, обговорюємо питання та проблеми району і я жодного разу не чув від вас, що є така ситуація.

Відтак через затягування часу вирішення проблеми, голова райдержадміністрації Сергій Гудименко та голова районної ради Володимир Рябошапка цього місяця будуть позбавлені премій. Самим же стурбованим людям очільник області пообіцяв взяти це питання під особистий контроль і вирішити його днями, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Пересмешник 27.11.2013 14:25
Цитую Гонта:
Позбавив того, чого при ньому вже роками не має. Герой!! А чого ви мовчите, голови? В такій позі важко говорити?

Угу. Им это даже нравится. Мазохисты они.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Гонта 27.11.2013 13:48
Позбавив того, чого при ньому вже роками не має. Герой!! А чого ви мовчите, голови? В такій позі важко говорити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Нестор Іванович 27.11.2013 13:40
Краще нехай одну із своїх віл в Іспанії подарує, може краще працюватимуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100